Działka Romy wśród jezior
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Już niedługo Maryś będzie lato na wtorek ma być 24 a w środę 30 stopni strasznie się cieszę
bo wyjeżdżam we wtorek zmartwiły mnie twoje róże masz takie piękne
Zobaczysz Danusiu jak wymienię wodę i posadzę roślinki to je obfocę i pokażę ciekawe jaki będzie ten barwinek rzeczywiście kiepsko z czasem u mnie też brak go strasznie miałam dzisiaj na kolacji kuzyna z żonką przed chwilą wyszli to ja jeszcze na forum troszkę pogadać :P :P :P
Świetny pomysł Halinko tylko co z grabieniem liści jak spadną z brzózki :P
Jadziu jadę we wtorek jestem nastawiona na masę fotek myślę że już będzie dużo kwiatków
jak wyjeżdżałam było mnóstwo pączków dobra też pęcherznica ważne że ładnie rośnie jaśmin
jeszcze będzie :P :P
Nie pokażę fotki lili bo Pani od której kupiłam nie kazała otwierać czarnej torby w którą jest zapakowana i stoi w chłodnym miejscu jak ją zatopię to obfocę ma wielkie dwa pąki mogę
pokazać kalie to kwiat
Kalla ma mieć mokro stoi w wannie
bo wyjeżdżam we wtorek zmartwiły mnie twoje róże masz takie piękne

Zobaczysz Danusiu jak wymienię wodę i posadzę roślinki to je obfocę i pokażę ciekawe jaki będzie ten barwinek rzeczywiście kiepsko z czasem u mnie też brak go strasznie miałam dzisiaj na kolacji kuzyna z żonką przed chwilą wyszli to ja jeszcze na forum troszkę pogadać :P :P :P
Świetny pomysł Halinko tylko co z grabieniem liści jak spadną z brzózki :P

Jadziu jadę we wtorek jestem nastawiona na masę fotek myślę że już będzie dużo kwiatków
jak wyjeżdżałam było mnóstwo pączków dobra też pęcherznica ważne że ładnie rośnie jaśmin
jeszcze będzie :P :P
Nie pokażę fotki lili bo Pani od której kupiłam nie kazała otwierać czarnej torby w którą jest zapakowana i stoi w chłodnym miejscu jak ją zatopię to obfocę ma wielkie dwa pąki mogę
pokazać kalie to kwiat

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Spokojnie kochana jeszcze nie wyjechałam wyjeżdżam we wtorek i wracam po Bożym Ciele we wtorek. Pokażę jeszcze kilka roślin o których pisałam ,pierwszy rycynus mojego M
I jego kwiat
Trzmielinka na miejsce tej która zmarzła
jeszcze jedna pelargosia

kwiatki ma podobne do azali

nie wyszedł na pierwszym zdjęciu jest ostatni
I jego kwiat

kwiatki ma podobne do azali

nie wyszedł na pierwszym zdjęciu jest ostatni
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
wolniej, bo nie kumam, kalla do oczka, co zarasta oczka, ja też chcę mieć zarośnięte 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Romci tam dobrze, to co ma wracać. A może już grzybki zbiera 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki