Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witajcie ! Nawet nie myslałem , że dzisiejszy dzień będzie taki beznadziejny.... i stresujący........
, ale przeżyłem.....
Rano 0 godzinie 5.20 wstałem.. , mama wyjechała o 6 spod domu...
i ciao ciao Italia...
W szkole Pierwsza lekcja spokojna... , ale pózniej.... na 2 lekcji kartkówka.. , na 3-cią całą godzine rozwiazywanie zadan z matmy samemu na ocene... , pózniej przez 2 lekcje test... z polskiego...
, napisałem na wszystkie pytania
i pózniej druga matma i znowu zadania i plastyka..... Pózniej do sklepu , jednego drugiego... No i nareszcie do domu
, zjadłem sobie dorsza z sałatką , żeby mi się lepiej myslało... i galaretkę z kopą bitej śmietany.,....
, a co !
, pusciłem sobie muzyczkę.. , musze odreagować.... Po bardzo nerwowym i sresującym tygodniu.... następny tydzień też nie będzie fajny..... , przez trzy dni próbne tesy na koniec gimnazjum.. , ale dopiero próbne , tylko ze po nich idziemy na lekcje... , ale fajnie, że mamy na 9
Dobra nie przynudzam... , nareszcie moge odetchnąć :P .
Zyto - dziękuję
Pozdrawiam
Arturro...

Zyto - dziękuję

Pozdrawiam
Arturro...

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Kurcze... , zapomniałem powiedzieć , że dostałem 3 z matmy ze spr.
, a teraz dostałem zaproszenie i znowu sobie nie posiedze na forum.....
. Pózniej będę
. Pozdrawiam !

- Tulipan998
- Kontakt:
No wyjechała...
, na 3 miesiące , bo pózniej musi wrócić bo będzie bierzmowanie i egzaminy... , to tez mam teraz na głowie....
Jakos szaro w tym moim wątku.....
, fotek z lata nie mam duzo i nie za dobre..... , z ta trawą....
. Chyba , że zrobie znowu zimowe.....
, ja chce już wiosne... !
Dobra były święta.. Bożego Narodzenia , sylwester , 3 Króli.... , teraz cche wiosne...
. Żeby sadzić roslinki i wklejac kolorowe fotki.. , a nie tak smutno tu.. , że ostatnio mało kto zagląda....
. Jutro spróbuje jakieś foty wykąbinować... wiem , będzie cos kwitło w ogródku....
, wezne fiołki do ogródka i odgarne troche śniegu....
( żartuje oczywiscie... )
Pozdrawiam Artek...

Pozdrawiam Artek...

- Tulipan998
- Kontakt:
A.... , były u mnie koleżanki/sąsiadki i znalazły mi opstymistyczna piosenkę...
, o taką : http://diego16.wrzuta.pl/audio/1fayRFmZ ... ntensywnie

- Tulipan998
- Kontakt:
Dzięki Geniu
, na pewno jak bym wiedział , że założe wątek zrobił bym więcej fotek.. , ale jasnowidzem nie jestem... , ale jak będzie kwitło przez cały sezon cos w ogródku to narobie setki fotek...
. Pozdrawiam !

Tulipan za dużo chcesz zrobic... wszystkim sparwic przyjemnosc..
Teraz najwazniejsza jest nauka... reszte odpuść.
A my poczekamy ...
Tak niedużo Ci zostalo do konca semestru... trzeba sie poswiecic nauce.
Teraz najwazniejsza jest nauka... reszte odpuść.
A my poczekamy ...
Tak niedużo Ci zostalo do konca semestru... trzeba sie poswiecic nauce.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Tulipan998
- Kontakt:
Witajcie !
Ewo - , na pewno będzie dobrze
.
Lisko - Ja i tak na pewno nie siedział bym cały dzień przy książkach..... , głowa by mi pękła i nie dał bym rady....
Poza tym mówiłem , że pójde do szkoły ogrodnieczej za Rzeszowem... , ale nie pójde... , za dużo juz słyszłem o pobiciach... , o tym że jedny nadwzajem nad sobą sie znęcają.. , bija.. , dokuczaja... , poziom w szkole wysoki.... i dojeżdżać daleko.... Pójdę do szkoły gastronomicznej w Sokołowie... , nie chce mieć pózniej problemów z innym a poza tym niejestaem za dobrym uczniem...
. Teraz większość w mojej miejscowości i z innych zjeżdża sie do tej szkoły na gastronomiczny kierunek , a pracownie gastronomiczne są bardzo dobrze wyposarzone , podobno lepiej niż w Rzeszowie... Wszyscy mówią , że jak bym dojeżdżał tyle kilometrów do Rzeszowa to bym był bezprzerwy chory , siedział by, w domu i by mnie wyrzucili... Poza tym mój kuzym jezdził do Rzeszowa i go napadło 3 i.....
głową o mur... , w szpitalu się znalazł.. , teraz nic mu nie jest dzięki Bogu.... Chće żeyc spokojnie , pójde sobie do szkoły kilka kroczków spokojnie , nie będe się musiał denerwować , że mam autobus... i przyjmuja nawet ucznów słabych...
Pozdrawiam

Ewo - , na pewno będzie dobrze

Lisko - Ja i tak na pewno nie siedział bym cały dzień przy książkach..... , głowa by mi pękła i nie dał bym rady....
Poza tym mówiłem , że pójde do szkoły ogrodnieczej za Rzeszowem... , ale nie pójde... , za dużo juz słyszłem o pobiciach... , o tym że jedny nadwzajem nad sobą sie znęcają.. , bija.. , dokuczaja... , poziom w szkole wysoki.... i dojeżdżać daleko.... Pójdę do szkoły gastronomicznej w Sokołowie... , nie chce mieć pózniej problemów z innym a poza tym niejestaem za dobrym uczniem...

Pozdrawiam
Arturze, pamiętaj, że nie ukończone szkoły świadczą o wartości człowieka, w każdym zawodzie można odnieść sukces, jeżeli tylko go czujemy i wiemy, że to jest to. Kucharz, to dobry fach, a i perspektywy też duże, trzeba tylko pomyśleć i zadziałać.
Życzę Tobie, aby podjęte przez Ciebie decyzje były słuszne i zaowocowały w przyszłości wartościowym, godnym życiem
Życzę Tobie, aby podjęte przez Ciebie decyzje były słuszne i zaowocowały w przyszłości wartościowym, godnym życiem

- Tulipan998
- Kontakt:
dziękuję
, problem w tym , że w tej szkole nie ma niczego leprzego niz gastronomia.... :x , mama chce , żebym szedł na ten kiedrunek... , a ja pewnie pójde chociaz nic bardziej mnie nie iteresuje niz ogrodnictwo....
, a dojeżddżać do szkoły... , no niebęde sie 2 raz rozpisywał...
. Pozdrawiam !

Artur młody jesteś, ale już w takim wieku, że sam powinieneś decydować, jaką szkołę chcesz wybrać, to nie rodzice, ale Ty sam, kilka lat będziesz zgłębiał zagadnienia, które mają Cię przygotować do przyszłej pracy, niezbędnej w życiu każdego człowieka. Jeżeli tematyka Ciebie nie kręci, to będziesz miał wiele nudnych chwil, a życie z perspektywą wykonywania zawodu, który nie jest zgodny z naszymi upodobaniami, jest jednym z najgorszych, co może nas spotkać.
Ja również przeszedłem podobną drogę, więc jestem teraz mądrzejszy i tylko dzięki, swej determinacji, odrzuciłem, to co było i podążyłem własną drogą, którą nadal idę i wiem jedno, o swym szczęściu sam decyduj, zwłaszcza na tej płaszczyźnie, to jest wybór własnej przyszłości. Zastanów się bardzo, abyś potem nie żałował.
Ja również przeszedłem podobną drogę, więc jestem teraz mądrzejszy i tylko dzięki, swej determinacji, odrzuciłem, to co było i podążyłem własną drogą, którą nadal idę i wiem jedno, o swym szczęściu sam decyduj, zwłaszcza na tej płaszczyźnie, to jest wybór własnej przyszłości. Zastanów się bardzo, abyś potem nie żałował.