Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Arturze jestem na sygnalik... ***GRATULACJE***
i ***powodzenia***
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie ! Nawet nie myslałem , że dzisiejszy dzień będzie taki beznadziejny.... i stresujący........ :oops: :shock: , ale przeżyłem..... :lol: Rano 0 godzinie 5.20 wstałem.. , mama wyjechała o 6 spod domu... :( i ciao ciao Italia... :lol: :roll: W szkole Pierwsza lekcja spokojna... , ale pózniej.... na 2 lekcji kartkówka.. , na 3-cią całą godzine rozwiazywanie zadan z matmy samemu na ocene... , pózniej przez 2 lekcje test... z polskiego... :shock: , napisałem na wszystkie pytania ;:1 i pózniej druga matma i znowu zadania i plastyka..... Pózniej do sklepu , jednego drugiego... No i nareszcie do domu :D , zjadłem sobie dorsza z sałatką , żeby mi się lepiej myslało... i galaretkę z kopą bitej śmietany.,.... :oops: , a co ! :lol: , pusciłem sobie muzyczkę.. , musze odreagować.... Po bardzo nerwowym i sresującym tygodniu.... następny tydzień też nie będzie fajny..... , przez trzy dni próbne tesy na koniec gimnazjum.. , ale dopiero próbne , tylko ze po nich idziemy na lekcje... , ale fajnie, że mamy na 9 ;:216 Dobra nie przynudzam... , nareszcie moge odetchnąć :P .

Zyto - dziękuję :D

Pozdrawiam

Arturro... :lol:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Kurcze... , zapomniałem powiedzieć , że dostałem 3 z matmy ze spr. ;:216 :oops: :D , a teraz dostałem zaproszenie i znowu sobie nie posiedze na forum..... :roll: :lol: . Pózniej będę :D . Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Tulipanku aż mi Cię żal . Mama wyjechała? a ja myślałam że dopiero wiosna wyjedzie. Pewnie Ci smutno
Pamiętaj jak Ci będzie smutno to wchodź do nas na forum, albo spotkaj się z przyjaciółmi zaraz lepiej się poczujesz
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No wyjechała... :( , na 3 miesiące , bo pózniej musi wrócić bo będzie bierzmowanie i egzaminy... , to tez mam teraz na głowie.... :evil: :roll: Jakos szaro w tym moim wątku..... :( , fotek z lata nie mam duzo i nie za dobre..... , z ta trawą.... :evil: :roll: . Chyba , że zrobie znowu zimowe..... :roll: , ja chce już wiosne... ! :? Dobra były święta.. Bożego Narodzenia , sylwester , 3 Króli.... , teraz cche wiosne... :roll: :lol: . Żeby sadzić roslinki i wklejac kolorowe fotki.. , a nie tak smutno tu.. , że ostatnio mało kto zagląda.... :( . Jutro spróbuje jakieś foty wykąbinować... wiem , będzie cos kwitło w ogródku.... :lol: , wezne fiołki do ogródka i odgarne troche śniegu.... :lol: ( żartuje oczywiscie... )

Pozdrawiam Artek... :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A.... , były u mnie koleżanki/sąsiadki i znalazły mi opstymistyczna piosenkę... :lol: :D , o taką : http://diego16.wrzuta.pl/audio/1fayRFmZ ... ntensywnie

:lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Arturze wcale nie jest taki szary mnie tam się podoba a już niedługo wiosna i zobaczysz jak będzie kolorowo. Wszyscy już chcemy wiosny .Bo w ogrodzie zaraz człowiek lepiej się czuje.Gdybyś wiedział że będziesz miał wątek tobyś zrobił więcej zdjęć
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki Geniu ;:1 ;:167 , na pewno jak bym wiedział , że założe wątek zrobił bym więcej fotek.. , ale jasnowidzem nie jestem... , ale jak będzie kwitło przez cały sezon cos w ogródku to narobie setki fotek... :lol: . Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

e-genia pisze:Arturze głowa do góry następnym razem będzie lepiej .Najważniejsze nie załamywać się.
Genia
no właśnie!
Będzie dobrze, zobaczysz.
Siostrzenica w gimnazjum potrafiła mieć dopę nawet z geografii,a w podstawówce same świadectwa z paskiem i w liceum znowu jest nieźle.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Tulipan za dużo chcesz zrobic... wszystkim sparwic przyjemnosc..
Teraz najwazniejsza jest nauka... reszte odpuść.

A my poczekamy ...

Tak niedużo Ci zostalo do konca semestru... trzeba sie poswiecic nauce.
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie ! :D

Ewo - , na pewno będzie dobrze :wink: .

Lisko - Ja i tak na pewno nie siedział bym cały dzień przy książkach..... , głowa by mi pękła i nie dał bym rady....

Poza tym mówiłem , że pójde do szkoły ogrodnieczej za Rzeszowem... , ale nie pójde... , za dużo juz słyszłem o pobiciach... , o tym że jedny nadwzajem nad sobą sie znęcają.. , bija.. , dokuczaja... , poziom w szkole wysoki.... i dojeżdżać daleko.... Pójdę do szkoły gastronomicznej w Sokołowie... , nie chce mieć pózniej problemów z innym a poza tym niejestaem za dobrym uczniem... :roll: . Teraz większość w mojej miejscowości i z innych zjeżdża sie do tej szkoły na gastronomiczny kierunek , a pracownie gastronomiczne są bardzo dobrze wyposarzone , podobno lepiej niż w Rzeszowie... Wszyscy mówią , że jak bym dojeżdżał tyle kilometrów do Rzeszowa to bym był bezprzerwy chory , siedział by, w domu i by mnie wyrzucili... Poza tym mój kuzym jezdził do Rzeszowa i go napadło 3 i..... :cry: głową o mur... , w szpitalu się znalazł.. , teraz nic mu nie jest dzięki Bogu.... Chće żeyc spokojnie , pójde sobie do szkoły kilka kroczków spokojnie , nie będe się musiał denerwować , że mam autobus... i przyjmuja nawet ucznów słabych...

Pozdrawiam
Grzegorz B

Post »

Arturze, pamiętaj, że nie ukończone szkoły świadczą o wartości człowieka, w każdym zawodzie można odnieść sukces, jeżeli tylko go czujemy i wiemy, że to jest to. Kucharz, to dobry fach, a i perspektywy też duże, trzeba tylko pomyśleć i zadziałać.

Życzę Tobie, aby podjęte przez Ciebie decyzje były słuszne i zaowocowały w przyszłości wartościowym, godnym życiem :D
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

dziękuję :D , problem w tym , że w tej szkole nie ma niczego leprzego niz gastronomia.... :x , mama chce , żebym szedł na ten kiedrunek... , a ja pewnie pójde chociaz nic bardziej mnie nie iteresuje niz ogrodnictwo.... :roll: , a dojeżddżać do szkoły... , no niebęde sie 2 raz rozpisywał... :roll: . Pozdrawiam !
Grzegorz B

Post »

Artur młody jesteś, ale już w takim wieku, że sam powinieneś decydować, jaką szkołę chcesz wybrać, to nie rodzice, ale Ty sam, kilka lat będziesz zgłębiał zagadnienia, które mają Cię przygotować do przyszłej pracy, niezbędnej w życiu każdego człowieka. Jeżeli tematyka Ciebie nie kręci, to będziesz miał wiele nudnych chwil, a życie z perspektywą wykonywania zawodu, który nie jest zgodny z naszymi upodobaniami, jest jednym z najgorszych, co może nas spotkać.
Ja również przeszedłem podobną drogę, więc jestem teraz mądrzejszy i tylko dzięki, swej determinacji, odrzuciłem, to co było i podążyłem własną drogą, którą nadal idę i wiem jedno, o swym szczęściu sam decyduj, zwłaszcza na tej płaszczyźnie, to jest wybór własnej przyszłości. Zastanów się bardzo, abyś potem nie żałował.
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Artut
Szkołę to sam musisz wybrać. Liczy się zainteresowanie . a i to czy sobie poradzisz w danej szkole z nauką. Nic na siłę.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”