Trójkątna szachownica- ogród Marty
Witaj Marto przyszłam odwiedzić twój ogródek , bo u ciebie jest zawsze co podziwiać 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj samanto.
Przepięknie skomponowałaś rośliny skalne. Są wspaniale rozrośnięte i takie dorodne. Bardzo ładnie robisz zdjęcia portretowe swoim roślinom. Wiosna jest w Twoim ogrodzie naprawdę bajecznie kolorowa. Mam nadzieję, że sąsiedzi docenią w końcu Twój trud - chodzi mi o tych zazdrosnych i zawistnych buntowników.
Przepięknie skomponowałaś rośliny skalne. Są wspaniale rozrośnięte i takie dorodne. Bardzo ładnie robisz zdjęcia portretowe swoim roślinom. Wiosna jest w Twoim ogrodzie naprawdę bajecznie kolorowa. Mam nadzieję, że sąsiedzi docenią w końcu Twój trud - chodzi mi o tych zazdrosnych i zawistnych buntowników.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Witaj Ewo.kocica pisze:Witaj samanto.
Sąsiedzi ,jak to sąsiedzi - przestali mi się kłaniać , a co za tym idzie - skończyły się komentarze.
Nie ukrywam , że odpowiada mi ta sytuacja i życzyłabym sobie , żeby tak pozostało.
Pozdrawiam . Marta.