Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i życzenia.
Izo,
Grzesiu,
Zanno,
Geniu i wszystkim innym odwiedzającym życzę dużo słońca i radości z tworzenia piękna

Bo ogrody to przede wszystkim piękno, które tworzymy, które chcemy mieć blisko siebie. I oby nie zabrakło Wam zapału, pomysłów i chęci

Oby obecność na "forum ogrodniczym" przynosiła Wam same korzyści, ciekawe kontakty, mile spędzony czas i dodatkową wiedzę praktyczną.
Tego Wam i sobie bardzo serdecznie życzę
Każde Wasze odwiedziny sprawiają mi dużo radości, a komentarze i miłe słowa pozytywnie wpływają na jakość mojego ogrodu i mojego życia, za co Wam jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję
Aniu-Zanno, jeśli byś była zainteresowana tym penstemonem - daj znać. To ciekawa roślina i jak na penstemony łatwa w uprawie. Chciałbym jakieś inne penstemony ale jak na razie nie miałem do nich szczęścia.
Wiecie, ja dopiero jak patrzę na te zdjęcia, to widzę urok takich spontanicznych nasadzeń, bo w "starym ogrodzie" nie było specjalnych planów, a rośliny sadziłem, gdzie popadło albo gdzie się same rozsiały. No i takie są tego efekty

. Obecny nowy ogród będzie już inny - uporządkowany, zaplanowany, poparty zdobytym doświadczeniem. Chociaż może zatęsknię do tego "chaosu" i zostawię sobie jakiś taki dziki skrawek...