Witaj właśnie odwiedziłam Twój wątek piękne masz storczyki a ostatni prezent rewelacyjny kolor ! no i przy okazji zyczenia wszystkiego naj naj lepszego na każdy nowy dzień
Aniu, Danusiu, Justynko, Celinko dziękuję za wizytę i pochwały, dla moich storczyków, światła teraz mało i dwa dendrobia pogubiły mi pączki , a tak się cieszyłam, w pąkach są jeszcze dwie cambrie, 5 phal. puszcza pędy oby wszystko przebiegło pomyślnie, niech to słoneczko nam świeci
papulka pisze:wpadłam z rewizytą sąsiadeczko gratuluję kwiatuchów i wspaniałego M , widzę ,że tak jak mój facet się zna na rzeczy
no to Renatko jedziemy na tym samym zimowym wózku moje też rozbiło tylko 2 kwiaty reszta zaschła trzymam kciuki za resztę, moje falki jakoś sobie radzą widocznie potrzebują mnie wilgoci i światła niż dendrobium, bo podejrzewam że o długość dnia też tu chodzi
Renatko, jak tam postępy u Twoich piękności -pędy podrosły ? Może już jakaś cambria zakwitła ?
Czekam na zdjęcie tego falenopsisa, którego obiecałaś sfotografować...
Dziękuję Renatko za spełnienie prośby
Śliczne te żyłeczki na płatkach ! I teraz dopiero widać, jak drobniutkie kwiatuszki ma ten woskowy. Obydwa urocze
Obydwa są piękne. A zapachu woskowego ci zazdroszczę, u mnie jedyne pachnące teraz to Phal. valera, a oprócz nich Liodoro i penang girl, które teraz nie kwitną...