U mnie dalej zero deszczu

Oj posucha... Tyle ,ze dzisiaj chłodniej deko.
Iwonko1; plocczanka-Lucynko
Ten wczesny wieloletni mak w większości przekwitł.Makóweczki faktycznie fajnie wygladaja.
Róże czarują i pomimo skoczka, mszycy i plamistości nawet ładnie kwitną.I w wiekszosci są ludniejsze niż w ubieglym roku.
Na zimę dostały kopczyk z kompostu i ciut maczki bazaltowej. W tym roku na zimę muszę w końcu obornika im dać.
Na razie mi jedna jezowka kwitnie, druga już się szykuje.
Powojniki dziękują za pochwalki. A fruczak tez
Powojniki inne sie rozkrecaja.A inne już przekwitają.
danuta z-Danusiu ; Iwonko0042 , ewka36jj-Ewus To już lato, ogród bogaty w kwitnienia.
Ale róże, , powojniki królują. zaraz będą jeszcze li liliowce i lilie... hortensje, dalie, mieczyki,,itp...
Roze Chippendale bardzo lubię w tym roku nawet ma landy krzaczek. i kwiatowa więcej.
Za pochwale fruczaka i boćka bardzo dziękuję.

Szałwia muszkatołowa
kasik 69-Kasiu; marta64-Marciu ; any57-Andrzeju w tym roku już Gizelka mi ładnie kwitnie. W ubieglym roku maila ze 3 kwiatki.W tym roku większą i więcej ma kwiatów.Inne róże tez ładniejsze.
Dziękuję.Ale jeszcze nie udało mi sie tak całego kurczaka złapać w 100 % ostrości.
Taki szybki,ze trudno w kadr dobrze uchwycić.
Niedziela była mega- udana .chociaz na wyjeździe u koleżanki.ale w pięknym ogrodzie i z fanatycznymi ludźmi.
Goździki dziękują za pochwalki. i furczak
apus-Basiu Bardzo dziękuję za te mile słowa .Az m i sie buzia śmieje od ucha do ucha.
jonatanka-Asiu On sam pędzi.
Warzywnik w końcu mam jaki chcialam.Spory, nie pod drzewami. wszystko lepiej rośnie,, pracy trochę jest,,,a le co to dla a nas ogrodomaniakow.Mniej siedzenia w fotelu, mniej bzdur w głowie i więcej ruchu.
Oj zielko co raz wychodzi i coraz wyrywam.
Trawnik z tamtej strony jest super.A z tej nijaki, zachwaszczony,,
ale w rabatach kolurów nie brakuje.
duju-Justynko; marta64-Marciu ; Maska-Marysiu ; Ignis05-Krysiu
I ja bardzo lubię obserwować i obfocic owady, ptaki, czy tez co tam wokół mnie rośnie
Bocian ma gniazdo za sąsiada działką.Codziennie je widzę, jak latają nad moja działka.
A tu jeszcze spacery po trawce mlodej sobie robił.Az się prosił ab mu zdjecia zrobi.
Bardzo wam dziekuje za te mile slowa.

Powojnik Westerplatte

Clematis Etoile Violette

Do was szajrze juz wieczorem