Podwórko jak ogródek! Dalsza część.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Podwórko jak ogródek! Dalsza część.

Post »

Pięknie upiększyłaś wejście brateczkami ;:63 . Sasanka pokazała pierwszego kwiatka, pewnie będą i następne. ;:128 . U mnie także już zaczynają. ;:173. Dziś także był piękny dzień, pewnie zaraz będzie burza...już u mnie grzmi. ;:224
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Coś mi się widzi , że Bożenka podłączyła u siebie jakiś grzejnik bo tulipany już kwitną a u mnie jeszcze nawet pączków im nie widać a o sasankach to nawet nie wspomnę .Zuziu , jaka burza , gdzie grzmi , u mnie nic nie słychać :;230 Dziewczynki , jak tam Wasze kręgosłupy ?bo mój jakiś taki wygięty mi się zrobił ;:306
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Dziewczyny ,tak już pierwsze wcześniaki kwitną i jest gorąco w dzień . Muszę już podlewać roślinki,napiszę jutro więcej muszę się położyć i pospać! W końcu wyzdrowieć! ;:3 ;:3 ;:3 Pa! ;:16,
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Szkoda , że nie ma Cię komu porządnie wysmarować .Może chociaż nogi do gorącej wody . ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Bożenko,zdrowiej nam ,ale wiadomość o mężu też pewnie Cię wytrąciła ,nerwy nie są żadnym pomocnikiem tylko wytrącają człowieka ,i to się dokłada do Twojego samopoczucia,ale w ogrodzie pięknie zaczynaja kwitnąć tulipanki i inne wiosenne,pozdrawiam :wit i szybkiego powrotu do zdrowia życzę .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny nie mogę pisać bo ciurkiem z nosa leci,mój Franek nadal w szpitalu i jeszcze kilka dni mu tam zejdzie,dziś mu sączki odłączyli.
W ogrodzie już pełnia kwitnienia tulipanów i inne.Odwiedzę was może wieczorem ,bo teraz nos muszę zaklajstrować hihih.. ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko..cieszę się że E-mowi lepiej, tylko patrzeć jak zjawi się w domu. ;:128 Kataru współczuję, oby jak najszybciej przeszedł byś mogła nam tulipanki pokazać, inne oczywiście także. Zdrówka ;:168
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek - taka rybka .

Obrazek - Zagnieżdziły mi się sowy uszate parka,tu on
Obrazek - tu gniazdo to te patyki na szczycie świerka,mam ich tuż za domem,
Obrazek - Postaram się nie długo dać więcej fotek ,ale sami rozumiecie mam na opiece teraz dwoje ,mąż jest jeszcze słaby i poleguje a ja opatrunki już sama zmieniam mu .Taki kwiatek:

Obrazek Metalowe nici.Miał już zapalenie otrzewnej.
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko, przykra sprawa. :wink: Wierzę że przy twojej opiece mąż szybko wróci co zdrowia czego mu życzę a tobie wytrwałości i siły ;:168 . Na zdjęcia poczekamy. Sowy to bardzo tajemnicze ptaki, na żywo ich nie widziałam.. chyba w ZOO ;:oj . Trzymaj się kochana. ;:128
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu dzięki za współczucie,potrzebne mi było ,dziś kolejny cieplutki ale suchy dzień .Na szybko deszcz potrzebny ,bo jeszcze muszę dodatkowo ogródki podlewać.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko , jesteś Aniołem dla swojej rodziny , nie wiedzą co mają ;:196 .Uważej jednak też troszkę na siebie bo jesteś nie do zastąpienia .Zaczęły kwitnąć Twoje tulipany ,są śliczne , chociaż nie wszystkie mają pąki , ale ja je zasilę jeszcze raz po kwitnieniu .Moje stare nawet się nie pokazały , więc bez łaski , ale Twoje wykopię w czerwcu żeby odpoczęły do końca sierpnia .Miałam taki zasuw , że wróciłam ledwo ciepła :;230 , a dzisiaj wszystko mnie boli . Dobrze , że majówka będzie dłuższa , chociaż plan pracy mam na jakieś dwa tygodnie , a moja majówka to tylko 5-6 dni , no chyba że dorzucę jeszcze nocki . ;:306
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluś zaniedbałam forum, bo jak wiesz co u mnie się dzieje,bardzo się cieszę ,że tulipanki kwitną u mnie też nie wszystkie powtórzyły ,ale zostawiam w tym roku wszystko i nie wykopuję.
U mnie od 3 dni kwitną bzy ,pięknie w mojej okolicy jest i u mnie bzowo! Ty też uważaj nie przerabiaj ponad normę swoją.Nocki... tak ,ale chyba na podglądanie życia nocnych zwierząt.
.
Obrazek

Obrazek
Obiecuję że jak znajdę czas na dłużej to wszystkim odpiszę ,teraz to tylko szpital w domu i codziennie do niego jazda .Rana się trudno goi,to było już zapalenie otrzewnej!
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko , forum się nie przejmuj , my poczekamy , tylko proszę uważaj na Siebie . Bzowo robi się wszędzie , jak wracałam z pracy to wszędzie pachnie bzem ;:196 .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochani,u mnie już troszkę w domu zelżyło ,mąż zbiera się do życia, choć po zapaleniu otrzewnej wszystko się trudno goi i oczyszcza jeszcze przy cukrzycy.Zmęczona jestem bardzo mam ich chorych dwoje w domu.
Troszke mego ogródka zaniedbanego ,bo nie jestem w stanie być w nim na bieżąco.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Brakuje deszczu jest bardzo sucho.
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p
Od: 6 kwie 2017, o 09:21

Post »

Ale u Ciebie pięknie bzowo ;:138 Niech Twoi chorzy dochodzą do siebie, a Ty idź na chwilę do ogrodu się odstresować ;:196 to zawsze działa zwłaszcza jak bzy pachną dookoła.
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”