Wiolu dobrze, że nasza klasa potrafiła się jakoś zgrać i zorganizowali to spotkanie

. Bardzo dużym plusem jest też istnienie portali społecznościowych

. Co prawda ja konta niestety na takim face... nie posiadam ale znajoma dała mi cynk o spotkaniu . Mój trawnik w rzeczywistości nie jest taki piękny ale na zdjęciach wygląda całkiem, całkiem

. Dziękuję i pozdrawiam

.
Asiu widok na pola jest do wytrzymania ale te chwasty zaraz za siatką już nie

. W sezonie kosimy to dziadostwo a jakby tak się zasłonić byłoby łatwiej

. Wiatry od północy z takiej otwartej przestrzeni też potrafią nieźle wiać . No zobaczymy co będzie bo tak czy siak dopóki siatki nie wymienimy to nie chcę tam sadzić nic kolumnowego .
Migdałek trochę dostał po kwiatkach przez ten ostatni przymrozek

.
Agnieszko to chyba jest narcyz Cheerfulness

. Skarpa na pewno za kilka lat będzie wyglądała lepiej. Dosadzę tam jeszcze to i owo

. Co do takich wyjazdów bez dzieci to przyznam się, że byliśmy na kilku weselach sami no bo z dziećmi to dla mnie żadna zabawa. Poza tym zdarza się ale bardzo rzadko, że gdzieś tam na kilka godzin pojedziemy bez dzieci . Poza tym bardzo często Teściowie zabierają mi na weekend Weronikę i wtedy mam trochę luzu. Ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio w kinie

. Chyba jeszcze przed urodzeniem dzieci

. Teraz wyjeżdżam sama ale marzy mi się taki wyjazd na trzy dni tylko i wyłącznie z Mężem

. Mielibyśmy spokój i chwilę dla siebie. No zobaczymy, dzieci już mamy coraz większe więc na weekend mogłyby u dziadków zostać . Obrałabym kurs na Zakopane albo w Bieszczady

. Sylwestra nigdy nie mieliśmy sami , zawsze spędzamy go z dwójką

.
Jabłoń Royalty cała w pąkach, czekam na kwiaty

.
Kasiu porównując lata 2013 a teraz to faktycznie jest spora różnica

. Dziękuję

.
Leno nie widać tego ale mam tam dwie sadzonki barwinku od kilku tygodni. Przesadziłam z innego miejsca całkiem duże sadzonki

. Barwinek będę miała jeszcze dostępny więc jak tylko pogoda się poprawi to dosadzę

.
Patrzcie jaki wyrywny liliowiec

.
Trzcinnik ostrokwiatowy bardzo szybko się budzi i już stworzył niezłą kępkę.