Witam serdecznie miłe moje
Gościnie!
taka nowomoda!
aneczka1979 pisze:Mijamy się tak często w różnych wątkach, że postanowiłam Cię odwiedzić.
Bardzo miłe postanowienie
Aneczko a jeszcze cieszy mnie, że się nie zawiodłaś! Do odwiedzin jak najbardziej zachęcam ! Choć profil mojego wątku odstaje od preferencji forumowych to roślin u mnie dostatek, myślę że i u mnie znajdziesz od czasu do czasu jakieś miłe

rośliny...
A skoro chwalisz jeszcze do tego moje zdjęcia to już Ciebie lubię !
Basiu, Gosiu,Lucynko, ze storczykami to u mnie jest tak: Lubię je od zawsze ale nigdy nie udawała mi się ich uprawa mimo kilku prób. Obecnie mam 6 szt, które może nie spektakularnie ale udaje mi się doprowadzić je do kwitnienia od 3 lat... 4 szt kupiłam w ciemno po kwitnieniu na wyprzedaży i o dziwo mają się i kwitną jak dla mnie zadowalająco...
2 szt mam " dostane"kwitnące.Latem wegetują na balkonie/w cieniu/ do późnej jesieni potem na parapet , zasilam i staram się nie przelewać... Mam je w zasięgu wzroku i cieszę się nimi jak dziecko..
Często je również fotografuję na różne sposoby..
Soniu

Wspominki...snują się gdzieniegdzie we wątkach ale jakoś mi się nie chce jeszcze w to bawić.
Natalko grudnik kupiony nie dawno w pąkach i na razie ładnie powoli rozwija się a mnie raźniej w domciu...
Lubię sobie fundować choćby takie drobne przyjemności roślinne poza sezonem...
iwona0042 wspominać mi się jeszcze nie chce

... ale też nic oryginalnego innego jak u innych do pokazania nie mam...

Tutaj już wszędzie prawie te same rośliny przynajmniej wiosenne bo z letnimi to ja w
konkury nie wchodzę bo żadnych hitów nie mam...
na miły dzień mój najnowszy storczyk w bukieciku