Moja nowa wymarzona działka cz. 11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja nowa wymarzona działka cz. 11

Post »

No to mi zadałaś ćwieka ,bo u mnie też jest na słonku i osłonięta .Czy Twoja puściła już listki i czy ją na wiosnę przycinasz ,no i jak długo ją masz w ogrodzie ? Uf ..dużo tych pytań . ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Iwonko! noc na plusie ale o Olgi śnieg fruwa w powietrzu, ja jednak mam nadzieję że teraz będzie już coraz cieplej ;:223
Czyżby dzisiaj był wyjazd w inne miejsce niż na działkę, bo Cię nie ma. Dobrego dnia Kochana ;:196
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ak czytam Iwonko i myślę jak ktoś może nie cieszyć się z zadbanej działeczki .Jednak niektóre starsze osoby przyzwyczajone do innego życia i wyglądu i dlatego takie rozumowanie .Masz racje swoje to swoje.Ja mam ogródek swój i po mamy stronie domu ale teraz praktycznie mam już wolną rękę mama nie widzi ,na tyle ,by cokolwiek zrobić przy roślinkach ewentualnie obejrzy jak się dokładnie pokaże poda , podprowadzi do każdej roślinki.Czasem godzinami spacerujemy wokół każdej roślinki ,by zapamiętała zapach ,kształt póki można jeszcze cokolwiek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny kochane, dopiero wróciłam z wojaży i jestem podłamana. Byłam w Urzędzie pracy i co, i nic, zarejestrować się nie mogę, bo nie jestem gotowa do podjęcia pracy, jak panią w okienku zapytałam o jakiegoś radcę prawnego to wielkie oczy zrobiła, to znaczy bezrobotny nie ma prawa szukać pomocy u radcy , bo niby po co tak ;:219 no więc zapytałam, to co ja mam zrobić, bo jestem bez środków do życia, pani na to, że nie ma pojęcia, tak mi pomogli tam, potem pojechałam do Sądu dowiedzieć się kiedy będzie sprawa, no to okazało się że wniosek nie wpłynął, albo wpłynął gdzie indziej, pojechałam gdzie indziej i dowiedziałam się, że wniosek wpłynął, ale sprawa odbędzie się na przełomie lipca aż do września, a do tej pory jak mam żyć, no nikt na to pytanie nie umiał mi odpowiedzieć, mam dość wszystkiego ;:185
Wybaczcie ale muszę ochłonąć, jutro znowu lekarze, odezwę się wieczorkiem ;:108
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Ach, Iwonko! ;:168
Straszne te urzędy i urzędasy. ;:222
Odpoczywaj i nie denerwuj się, bo szkoda zdrowia. ;:108
Skoro jutro doktory, to dzisiaj musisz się wyciszyć, bo jeszcze Ci jakieś nowe choróbsko wynajdą.....
Trzymaj się dzielnie, wszak jesteś silną Kobitką. ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Iwonko, skądś to znam. ;:222 Niezdolna do pracy bo tak orzekł lekarz za to zdolna jak najbardziej przez cudowne ozdrowienie przez ZUS.
Polska rzeczywistość!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Potrafią dobić człowieka. :evil:
Iwonko walcz i życzę siły w nerwach bo inaczej się nie da. ;:222 powodzenia.
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

ojejku to faktycznie sytuację masz ciężką ale myślę ,że wizyta u jakiegoś radcy wskazana skoro nie masz środków do życia o jest pomoc społeczna tyle lat płaciłaś składki niech w tym czasie urząd przyzna jakieś świadczenie okresowe. Przecież maja fundusze na takie sytuacje tylko ktoś kto się zna musiałby pokierować .
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

10lat temu my byliśmy przez jakiś czas bez pieniędzy też nie z naszej winy i lekarz jak się dowiedziała .Sam dała zaświadczenie do MOPSU.
Dali jednorazowo tyle co kot napłakał i pismo ,a w nim bardzo delikatnie ,ale dosadnie napisane ,''żeby się za robote wziąć ''
Teraz czasy się zmieniły i może prawnicy coś doradzą ,a przynajmniej pismo jakieś z paragrafami napiszą .Powodzenia Iwonko i zdrówka ;:196
Ogród śliczny ;:333
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny :wit , biegam po lekarzach, dowiaduję się nowych nie ciekawych rzeczy i nie mam jak na działkę podjechać nawet, a już mi si tęskni, dwa dni nie byłam ;:108 Odwiedzam Was w Waszych ogrodach, ale wybaczcie mi, pisać siły nie mam na razie, muszę się ogarnąć trochę ;:180
Alu umówiłam się z radcą, będę z nim rozmawiać, może coś doradzi ;:108
Beatko oni nie są chętni do dawania, nie będę pisała komu dają, bo już nawet myśleć mi się nie chce, na szczęście moje mam męża, on mnie na duchu i przy życiu trzyma ;:196
Kasiu, muszę, wyjścia nie ma ;:108
Dorotka, no Ty dobrze wiesz jak zusy działają niestety ;:108
Lucynko, ja po doktorach i znowu przed, i tak w kółko, jedyna pozytywna myśl na ten czas to jadę do wnusia do Berlina na urodzinki, mój skarb 5 lat kończy, jak ten czas leci ;:167
Deszczu niestety u nas nie ma nadal, czasem coś pokropiło ale nie wiele, więc i roślinki słabe, ale na starej działce też coś kwitnie :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, przykro mi z powodu braku deszczu, a także w związku z tym, co gadają doktory. ;:167 ;:167
Cieszę się, że odwiedzisz wnusia i spędzisz trochę czasu na luzie i w miłej rodzinnej atmosferze. ;:215
A na działeczce, mimo braku wody z nieba, masz mnóstwo pięknie kwitnących roślinek. ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Iwonko - walcz z tym przeklętym ZUSem. Ja mam taki zamiar!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Iwonko i na starej działce masz pięknie i kolorowo ;:333
Życzę zdrówka i powodzenia ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Iwonko,czytam ,że borykasz się z problemami ,okropna jest ta nasza bezradność w różnych sprawach ,a nikt się człowiekiem nie przejmuje,stary ogródek jeszcze nieźle wygląda,coś tam zostało i kwitnie,ale w nowym to Ty masz naprawdę różności pięknych dużo, jukka powoli rośnie ,zeby tylko nic się jej nie przydarzyło ,pozdrawiam i życzę powodzenia w załatwieniu spraw :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko trzymam mocno kciuki za załatwienie sprawy w pozytywny sposób ;:168 Jak człowiek ma zdrowieć skoro mu z wszystkich stron szarpią nerwy ;:223 Dlatego działaj, ale meliska i do przodu . Pozdrów Adasia i ja wiem że on Ci nie pozwoli zginąć :D
Całkiem dużo rośli jest na tej starej działce :D wszystkie roślinki od Ciebie już rosną, bo dzisiaj mocno je podlało ;:215 Pomyśl co ja Ci przyrzekałam, bo jak nie masz pieniążków na roślinki to na FO zawsze możesz liczyć ;:333
Dobrej nocy ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”