Biedronka641 Alu

, szału nie ma ale jak się chce to coś tam
pod obiektyw się znajdzie...

U mnie cały dzień właściwie " zbierało" się na deszcz ...niestety tylko zbierało...

U mnie też sucho a ostatnie wiatry też robią robotę...A ja się za przesadzanie wzięłam bo mi nowa odsłona po spartynie na rabacie powstała...Ale musiałam dość szybko się zbierać z powrotem bo eM marudził...
czas sasanek w tym sezonie nawet dopisały dotychczas po zimie się już nie pokazywały, wiele ciekawych egz.straciłam teraz tylko te zwyczajne mam no i te cieszą...Był moment,że deszczyk pokropił jak z konewki...
witch Aga zapraszam serdecznie,

każda nowa osoba u mnie na wagę złota

... wiele się przewija przez wątek ale tylko

ale żeby było co oglądać to musi być motywacja ...
Nie oczekuję wyrazów uznania ale pozostawienia śladu choćby..
.tu byłam... byłoby miłe...
Wiem, że to ogólno forumowa bolączka

.. w rewanżu ja z wzajemnością....

pierwszy omieg
ewamaj66 
Ewciu moje epimedia takie leciwe jak ja ogrodniczka

więc startują wcześnie

u mnie było ciepło tylko trochę wietrznie ..Miałam wczoraj dobry dzień do przesadzania i dzielenia...udało mi się podzielić moją hakonechloę bo już była zbyt olbrzymia...poszło nadspodziewanie łatwo bo okazało się,że ona płytko się korzeni...I piwonie drzewiaste przesadziłam na nowe miejsce bo je inne rośliny przysłoniły..mam nadzieję,że im nie zaszkodziłam...
MariaWy Marysiu witaj!

Miło, że wpadłaś i ze Ci się podoba
to co pokazuję ..

Ciemierniki mam już kilkuletnie więc i rozrośnięte !
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Lucynko

sypiam,sypiam,czasem po południu przysypiać mi się zdarzało tej zimy ! W sezonie nie ma czasu na takie ekstrawagancje... Na działce w tym sezonie póki co działam właściwie sama bo Małżonkowi zdrówko szwankuje i się oszczędzać musi...
Ale coś tam 'dłubie" , posadził troszkę cebuli i inne takie tam...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
koziorozec bardzo dziękuję za odwiedziny Martuś wiem,żeś zapracowana kobieta!

No ale jak to się mówi..
każdy orze jak może.. Ale aby tylko zbytnio się nie przepracowywać bo to tylko do czasu ...Ja już się nauczyłam pracować na miarę sił a nie chęci...Wnioski z wiekiem przychodzi wyciągać ,kiedy zaczyna być

...Cieszy mnie,że lubisz moje zdjęcia oglądać!
.............................
Ładny dzień się zapowiada jest nadzieja na kontynuację rozpoczętych wczoraj prac..oby!!! bardzo tego chcę!!!