Odpowiadam na raty ,bo zawalona pracą jestem.
MID2006-Madziu Orliki kwitna na dobre.Ten biały to jakiś zxawilec ,dostałam,ale nie znam odmianki.Ale ładniutki jest.
Jak sobie radzę z trwnikiem koło kaniemi?? A drę rękoma co raz.Bo pokarzarką nie każdy zakamarek weźmie.
Spryskałam trochę randapem,,ale kilka godzin pózniej deszcz poszedły,i o.Trzeba będzie powtórzyć,Jak będzie normalna pogoda,To na jakieś 1,5 miesiąca będę miała spokój.
katharos-Kasiu Clemki owszem ładnie kwitnie,3..Reszta czeka.Kaiser jest cudny.

]
Shiz3R-Robercie; piortkowice-Patrycjo Azalka żółrta już przkwita, czerona też pomału.Ale powojniki super się trzymają.
Orliki kwitną na całego,Jewdne dopiero rozkwitają.
Any57; tesia39-Teresko Piękny czas,dużo kwitnień.To i jest co pokazać
gosiaczek12a11-Gosiu Dziękuję.Jak mi wszystko sie podoba i wszystkiego mi mało.Orliki nie dawno zaczęły to może jeszcze pokwitną,Powojiki,jeszcez w większośći w rozkwicie.
monizieb-MonikoJa zawlce zostawiam w ziemi,nie ma potrzebt by ich wykopywać.
Iwonko0042 Dziękuję kochana za miłe słowa.
Mandragora-Milenko Dziękuję,piękny czas mamy ,dużo kwitnień,dużo jeszcze kolorków w ogrodzie.Tylko pogoda brzydka.
A to rumiankowe- to zwykłe stokrotki
Aneczko1979 Tyle się naoglądałam Tego Innocenta Blusha,że nie mogłam wytrzymać,zamówiłam i mam.
Ale kwiatków nie ma.Bardzo dziękuję za fotki z jego potrecikiem,nie usunę, będę patrzeć i patrzeć na niego.Jest cudny;:167
Iryski syberyjskie
i kocimiętka od Mufeczki

Nie wiem co to jest fajna roślinka okrywowa pod winogronem
zakwitł maczek