Dziewczyny, jeszcze 49 , ale jak już napisałam nie pogniewam się jak przyjdzie za 29 dni!!~!!
Do połowy lutego zimy nie będzie, a nawet zapowiadają 11 st. na plusie!!! Oczywiście na południowym zachodzie.
Nie wiem, dobrze to, czyźle, ale nie najlepiej!! W nocy ma spadać do minusa. Dziwne to!!!
Anuś, aleś mi linka podesłała

No, może dziewczyny różane będą sprowadzać róże z Japonii? Te "jeny" na polskie to dużo czy mało? A przesyłaka? Toż to SIOK!!!! Takie cudo przypłynie i zmarznie!!! Nie, nie będę ryzykować!
Eluśka, nie przejmuj się pogodą, bo to nic nie da!!! Dziś prawie całą kawkę wypiłam na balkonie. Fakt w grubym sweterku, ale.....
Alicjo, Helenko, dzięki, że wpadłyście. Wszędzie w wątkach kolorowo, więc tylko odwiedzać!!
Renatko, jakie straty??? Śnieg po pachy, więc żadnych strat nie może być!!! Spoko
Bożenko, nasze dzieciaki też śniegu nie miały. Ale w naszej dobie dzieciom wystarcza komputer! Straszne!!!!
Nasze pokolenie nie nudziło się w ferie.Długo można o tym opowiadać!!Budowanie toróz saneczkowych, ślizgawek. Bo kiedyś zima była zimą!!!! Tunele, igloo, sanki, albo papierowy tornister!!! I manto, jak się rozleciał z wilgoci!!!Dostawało się w 4 litery i było o`key!!! Teraz mi się świat nie podoba!!!!
Alem się namądrzyła