Sławku zagadki się Ciebie trzymają
myślisz że odpowiedź brzmi MASKA NA POLU!
Bez nucenia się obyło!
Bogusiu jest coś w słońcu, księżycu, gwiazdach i w ogóle niebie, że potrafimy jest stale obserwować i fotografować, bo ciągle jest inne!
Pati ewentualnie może kawałek się przejść

a nawet podjechać autem - co się nie robi dla takich widoków
Justynko otworzyłam oczy, a okno mam tuż i jak zobaczyłam te różowości to zaczęło mnie wyciągać z domu .....i poszłam w pole
Misiu Ty masz tak intensywne życie że wcale Ci się nie dziwię a wręcz ogromnie podziwiam
Ewuniu o tak gdyby takie nie były pewnie nie byłoby tyle zdjęć
Natalko o tak piękne!
Dorotko Droga dziękuję bardzo, jestem trochę niepokorna pacjentka bo jak trochę lepiej - to wiesz
Lidziu dziękuję ! one same w sobie są piękne a ja tylko je utrwalam!
Basiu Ty wiesz jak to jest, bo masz to spojrzenie i z rzeczy zwykłych potrafisz uczynić niezwykłe
Renatko jak już lepiej się czujesz to życie w Ciebie wstępuje więc oglądaj te przecudne zjawiska
Iwonko dla Ciebie zapracowanej Kochana dzisiejszy zachód słońca
Michale a ja lubię sny - oczywiście nie koszmary

a wschody teraz bardzo późno ja wyszłam za wcześnie - spokojnie o 7.30 a nie teraz nawet później będzie - to masz szansę i wyspać się i wschód obejrzeć
Jak burze to Ty na pewno będziesz w ich centrum
Marysiu jak wychodziłam to wszyscy spali, a jak wróciłam M był w połowie śniadania i bez pytań się nie obeszło
Dziękuję Wam za odwiedziny, a ja cały dzień spędziłam z rodziną. Ludzi mam cały dom, ale wszyscy rozplanowani więc mogłam zobaczyć co na FO. Likwidacja zasieków była powodem zwołania dzieci na pieczenie kiełbasek i ziemniaczków. Pogoda dopisała, humory też! Pozdrawiam serdecznie wszystkich i zapraszam!