Nasze marzenie cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie cz.3

Post »

Wpadłam zobaczyć co słychać u Ciebie i co widzę? Madzia zapomniała o Bożym świecie i wpadła w wir artystycznego rękodzieła. Artystka z Ciebie! Może się zarażę?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Madziu, wiesz że też tak samo odczuwam że mogłabym tytaj znaleść przyjaciół gdyby nie odległość jaka nas dzieli. Każdy pochodzi z innej części Polski. Madziu wirtualne przyjażnie też są bardzo ważne i potrzebne.
Piękne róże ;:167 Jak zawsze wchodze do Ciebie to się bardzo raduje moje serce.
Co u Ciebie? Jak minął weekend? Co nowego udało sie Tobie zrobić? Pozdrawiam cieplutko i bardzo mocno ściskam ;:168 ;:168 ;:168 ;:168 ;:168 o tak :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Sylwia85 pisze:Witaj Madziu, wiesz że też tak samo odczuwam że mogłabym tytaj znaleść przyjaciół gdyby nie odległość jaka nas dzieli. Każdy pochodzi z innej części Polski. Madziu wirtualne przyjażnie też są bardzo ważne i potrzebne.
Piękne róże ;:167 Jak zawsze wchodze do Ciebie to się bardzo raduje moje serce.
Co u Ciebie? Jak minął weekend? Co nowego udało sie Tobie zrobić? Pozdrawiam cieplutko i bardzo mocno ściskam ;:168 ;:168 ;:168 ;:168 ;:168 o tak :)
Sylwia powiedziała już wszystko ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witajcie kochane. Odpowiem dziś tak ogólnikowo. Bo jestem mega zmęczona a nie chcę Was zaniedbywać. Niestety ostatnio na decoupage nie mam czasu. Ani na nic innego. Istny młyn w pracy. "Uwielbiam" ten okres kiedy maszyna zwana moim pracodawcą dostaje napęd na cztery koła. Gdyby tak jeszcze umożliwili przenoszenie się w czasie i pensję co najmniej dwukrotnie wyższą... No ale wiadomo, bajki tylko na dobranoc. Także moje kochane forumki, wybaczcie mi moją chwilową nieobecność. Obiecuję w miarę możliwości wpadać i pisać co tam słychać. Niestety u Was nie mogę nic napisać gdyż dosłownie brakuje mi doby. Czytałam Wasze posty u mnie i powiem tylko jedno: JESTEŚCIE WSZYSTKIE BARDZO KOCHANE ;:168 ;:168 ;:168 ;:168 ;:168 . Strasznie doceniam to co piszecie i bardzo się cieszę że "was mam". Mam nadzieję że mój szef uwzględni życie prywatne pracowników i będę mogła niedługo znowu częściej z Wami być. Napomknę Wam że u mnie wiosna. Dosłownie. Ptaszki zaczynają świergolić no i piękne ;:3 ;:3 ;:3 . Bardzo mnie to napędza do działania. Tymczasem buziaki i serdeczne pozdrowienia :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu trzymaj się ;:168
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Madziu u Ciebie wiosna, a u mnie zima.... zaspy śniegu i mróz -13*..... ale na szczęście świeci prześliczne słoneczko i to bardzo cieszy....
Mam nadzieję, ze w pracy wreszcie się troszkę przeluźni ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi.No cóż zawsze zakładam że wirtualna znajomość może się zrealizować w realu.Nie wazne czy człowiek jest na wyciągnięcie rreki czy na drugim końcu kuli ziemskiej, ZAWSZE TREZBA WIDZIEĆ W NIM CZŁOWIEKA.Czyż to nie smutne,ze dookola nas tak wielu niezyczliwych,zapatrzonych w siebie ludzi?Mamona zawładnęła nimi i zatracili to co najpiekniejsze:swobode okazywania sympatii,brak checi pielegnowania przyjazni?Ale nie wszyscy sa przeciez tacy.Czego dowodem są chociażby znajomi w necie. ;:168
Awatar użytkownika
jode22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 14:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Joasiu, i nie tylko młodych ;:131 . Raczej należałoby powiedzieć młodych duchem :heja .
Pozdrowienia, Jola, Utile dulci miscere Spis aktualnych wątków
Ogród przydomowy Joli
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale ja zaliczam nas do grupy młodych duchem i ciałem ;:108
Awatar użytkownika
jode22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 14:07

Post »

Duchem czuję się duużo młodsza ;:65 . Niestety z tym ciałem, to chciałoby się, ale jak założę okulary i zbliżę twarz do lustra, to niestety - ja czy nie ja ;:306 . Palce drętwieją, w kręgosłupie strzyka, ale jak wpadnę na działkę to o tym zapomnę. Chodzę teraz do fizykoterapeuty, żeby mi ten kręgosłup wzmocnił, bo czeka mnie wiosną mnóstwo roboty ;:oj
Pozdrowienia, Jola, Utile dulci miscere Spis aktualnych wątków
Ogród przydomowy Joli
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Madziu, szef jak to szef ciśnie pracownika, bo to ty pracujesz na jego sukces a nie odwrotnie. Mam nadzieję, że twój jest bardziej wyrozumiały, niż moja dyrekcja. Z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że mężczyźni są lepszymi szefami od kobiet. Zgadzam się z Joasią, że jesteśmy przyjaciółmi, bo łączy nas ta sama pasja, podobnie patrzymy na świat roślin, wzajemnie się wspieramy i pomagamy sobie nie tylko w uprawie kwiatów i warzyw. :D
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Madziu , młyn w pracy z pewnością minie.
A i wiosna juz całkiem niedaleko :lol:
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziulka dołączam do grona zarobionych i cierpiących na brak czasu ;:196
Damy radę!!! ;:196
Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Madziu witaj :wit
gosiaczek12a11 pisze:Madziu , młyn w pracy z pewnością minie.
A i wiosna juz całkiem niedaleko :lol:
U mnie też zimowo jeszcze - 5.Śniegu,pełno,ale słoneczko codziennie świeci ;:173
,na parapetach za to wiosnę pierwiosnkowa mam ;:108
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu ja mam podobne objawy ale w naszym wieku to chyba normalne. :;230
Madziu szef nigdy nie zrozumie pracownika ,chyba ,że sam stanie się tym pracownikiem.A często jest tak że, sytuacja zmusza nas do pracy w której źle się czujemy. :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”