Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Dorotko - oj kochana coś nie możesz się podnieść z łóżeczka - pozwól że dzisiaj ja ci zrobię kawusię ;:40
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jestem na nogach...ale ale taka jestem nie wyspana ...cos moje małe nie mogło za bardzo spac i taka jestem.....no .nie do zycia....na razie ;:19

Obrazek

Monia Dzięki za kawusiię, No widzidzisz....tak to dzisiaj ze mna ;:4 Ale juz dotargałam swoją...to chluśniem ;:304
Tosiu kochana wybacz...nie zagladaałm na F.O wieczorkiem ;:196 będzie dobrze ;:4 Machnełam ogłoszenie ;:162
Gosia to rózyczka na której punkcie miałam świra i to porzadnego ;:108 Jak mi powiesz ,ze kupiłas ja w markecie to sie zastrzele...a my ja szukali taki szmat czasu....
Przypuszczam ze to jakas podobna ,bo Pashmina jest jedyna w swoim rodzaju ;:196 Wklejam lepsza fotke na dzień dobry ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Oooo, moja filiżaneczka się znalazła ;:oj.
I to w takim pięknym towarzystwie...
Zabieram razem z kawką, bo potrzebna dziś, jak mało co :!:

;:196 Jagoda
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ja za kawkę dziś dziękuję, bo coś mi ciśnionko podskoczyło :roll: ale ,,podelektuję,, się urodą różyczki..... jest naprawdę piękna ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alem dzisiaj padnięta noooo...nie dożc żem nie wyspana, to dopiero ściagnęłam do chaty ;:219
Ale na pocieszkę odebrałam mailika ,że jutro chyba zawitaja do mnie nowe rózane panienki :heja a moze jeszcze dzisiaj ;:oj ;:65
Bier kawusię Jaguś póki stoi ,bo ja zaraz wszystkie zapasy wyrzłopię ;:304 Ech te rózyczki...nie moge sie napatrzeć na te wspominkowe foty ;:173
Agus to herbatkę zielona moze co ;:196 ...tobie skacze cisnienie a mi masakrycznie spada w taka pogode jak dziś ;:130 Pashmina to jeden z moich ulubionych cukiereczków ;:167
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dzień dobry. :D
Dorcia przyznaj się co za cuda zamówiłaś? Pashmina wow. ;:oj Ja wracam do żywych i też coś tam pozamawiałam. Koniec marazmu, co ma być, to będzie, pomyślę o tym jutro, jak mawiała Scarlett. ;:306
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzieńdoberek Dorotko :wit
Nie posiadam cudownego środka na poprawę samopoczucia fizycznego :roll: za to mam coś na pocieszkę / poprawę psychicznego :wink: w drogę pójdzie w przyszłym tygodniu , już zaadresowane czeka od tygodnia , nie wysłane bo mi się pochorowało .
Pozdrówka z Warmii :wit
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dzień dobry :wit
Ledwo ślepia otworzylam jakoś tak dziś ciężko wstać ;:oj .Za oknem 5 stopnii i aż bierze mnie przerażenie że bedzie coraz zimniej z dnia na dzień.Jedyne pocieszenie to takie że jak bedzie mrożna zima i śnieżna ,to będą piękne fotki ....... ;:306 .............chyba zwariowałam ,ale przemyślenia po piątej rano ..... :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kawkę przywlokłam....wstawamy ;:196 U mnie....leje , tylko tyle wam powiem i cimno jak nie wiem co ;:223

Obrazek

Effcia....juz mi z tym białym wylatujesz ;:134 jak na razie ciesze sie kolorami i nie chce mi sie myslec o białym :wink: Chyba zle nie ujest jak masz przemyslenia a tej godzinie...w ogóle jakies...ja szłam jak zombie ;:306
Beti kochana moja dzielna ;:333 Cotam bedziesz myslałam na zapas...i gdybała ,bedzie co bedzie grunt to myslec pozytywnie. Rózyczki zamówione takie pospolite chyba ,tzn znane i niezawodne Pomponelle plus jedną na pniu,Knirps, Fortuna,Lupo,Laguna,Mon Petit Chou,Novalis,Summer Memories...dzisiaj przyjadą ;:173 Ale powiem ci Beti w sekrecie ,ze sen mi spędza z powiek pewien kociak ...maine coon , którego chciałabym mieć ;:124 Hej a ty co tam zamówiłas kochana ;:303
Elus co ;:oj Dla mnie ;:oj Na pocieszke..... :heja Jupi...co masz dla mnie...matko od razu mi lepiej sie dzionek zaczyna ;:303

Obrazek[/url]
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

E@K66 pisze:Dzień dobry :wit
Ledwo ślepia otworzylam jakoś tak dziś ciężko wstać ;:oj .Za oknem 5 stopnii i aż bierze mnie przerażenie że bedzie coraz zimniej z dnia na dzień.Jedyne pocieszenie to takie że jak bedzie mrożna zima i śnieżna ,to będą piękne fotki ....... ;:306 .............chyba zwariowałam ,ale przemyślenia po piątej rano ..... :;230
Może na Mikołaja koleżanka czeka? bo moje dziecko wizje śniegu, sanek, bałwanów i...prezentów roztacza z rozmarzeniem już od dobrych dwóch tygodni ;:306

Dorotko, Main coona chcesz? Piękne koty, strasznie mi się podobają, no ale to nie na wieś do moich warunków...tu najlepiej się czują podwórkowe znajdy :wink: Czekam aż przestanie tak okrutnie wiać i lecę sadzić roślinki od Ciebie :wit
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Dorotko tak znienacka wpadłam na cudne róże, ;:167 jakie one są piękne, aż z rana humor mi się poprawił . ;:138
Gratuluję zakupu wspaniałych róż, dla Ciebie pospolitych, a ja pierwsze słyszę o takich odmianach, aby tylko pogoda dopisała w czasie sadzenia.
Miłego dnia Ci życzę. :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pat...to pocieszajace, bo myslałam ,ze tylko moja pedzi tak z wydarzeniami do przodu....jej stałe pytania , a kiedy przyjdzie Mikołaj i kiedy beda moje urodziny :roll: No i kilka razy w tygodniu , kiedy bedzie piatek.Dzis jest i własnie trwa wybieranie zabawki do przedszkola.... ;:219 Mam juz maine coona, Pumę...teraz mi sie zagniezdził drugi w łepetynie...bo strasznie cudny jest ;:173
Tajeczko , jak miło ze wpadłaś ;:4 Kocham róże bardzo , teraz nie wyobrazam sobie bez nich ogrodu...No ale juz zaczynam grymasić i cenię przede wszystkim długość i obfitość kwitnienia ...bo to raj dla oczu przez te parę miesięcy ;:173
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Dorotka...u WAS leje a u nas znowu susza....a las potrzebuje deszczu-na grzybki czekam bo ciepło jest :uszy
Ogród też suchy....2 dni temu podlewałam ;:223
Twoja ta ostatnia róża bardzo ładna....wiesz że ja nie przepadam za nimi....ale u WAS bardzo lubię je ogladać ;:215
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

A ta fioletowa ślicznotka to co to? Pashminę kupuję w przyszłym roku, mam już nawet miejsce dla niej starannie wyznaczone :wink:
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Piękne różyce, Lagunę mam i bardzo chwalę, a Knirps i Novalis podobają mi się okrutnie, ale już miejsca niet, zaczynam myśleć co mogę wyeksmitować. :roll: Zamówiłam Austinki, coś mnie wzięło na angielki, czyli James Galway, Lady of Shalott, The Alnwick Rose, Brother Cadfael, Lady Gardener i Thomas A Becket, poza tym Herzogin Christiana, Dolce Vita i Henrietta Barnett. Jeszcze nie wiem gdzie je upchnę, muszę coś na szybko wymyślić, żeby M mnie nie zabił. :;230 Do tego zaszalałam liliowo i liliowcowo, a na deser dokupiłam sobie dwie piwonie. :D Dziś ma przyjść część róż, jutro będę myślała, jak zrobić żeby było ok.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”