Julek, rodzinne uroczystości, teraz goście..wiesz jak to jest
Zaraz będą jakieś foty
Lulka, piękny ten Twój enkiant!

Mój był przesadzany jesienią, poza tym dużo zależy od sadzonki, stanowiska...trudno powiedzieć, ale nie mam do niego pretensji i tak go lubię
April, mam wrażenie, że pączków przybywa codziennie! Już wkrótce będą kolejne kwiaty na "podrasowanych" różach ;-))
Mój
C. White wciąż kwitnie, ale może to kwestia warunków - jest w głębokim cieniu, od północy.
Danusiu, żałuję, że nie mam więcej miejsca na te przecudne azalie....chętnie dosadziłabym jakąś żółtą i pomarańczową, bo mam wrażenie, że w ich przypadku nie ma nieudanych zestawień kolorystycznych
Japoneczka 'Rosi' dla Ciebie
Dorotko, bardzo mi miło, że jesteś! Dziękuję za odwiedziny i przemiłe komplementy
Glicynie posadzone przy wiacie jesienią nabierają właśnie rozpędu, choć to młodziutkie krzewy. Myślę, że w tym roku wejdą na zadaszenie

Kwitnąca róża to świeży nabytek, "tunelowa" ;-)) W ogrodzie jednak mnóstwo pąków na starszych różach, więc wkrótce będą pierwsze kwiaty!
Dla Ciebie
Gertrude Jekyll. Pozdrawiam serdecznie
Madziula, dzięki kochana....a gdzie Twój nowy wątek, hę?
Majka, już pędzę
Gosiu, dzięki za radę w sprawie przędziorka! Dzisiaj zrobiłam oprysk środkiem systemicznym, mam nadzieję, że zadziała!
Twoje fachowe porady w wątku często podczytuję i zdjęcia piękności podziwiam, ale raczej anonimowo
Obiecuję poprawę i oczywiście zapraszam do mnie
Przy okazji, rzuć proszę okiem na
Charming Piano, startuje wreszcie ale powoli..sadzona była prawie miesiąc temu.
Małgosiu, bardzo mi miło, że odpoczęłaś spacerując po moim ogródku..mam nadzieję, że wybierzesz się w odwiedziny w realu
A tymczasem, zapraszam na wirtualny spacer
Zakątek sosnowy..
a pod nim...
I rodusie..
niemrawe głogi