Ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród

Post »

Sylwuniu bardzo mi się podoba że,domek jest oddalony od drogi bo można stworzyć fajne kompozycje ,takie jak Ty zrobiłaś.Wejście na posesję zaprasza pięknym widokiem.Super.Ja mam dom przy drodze i nie mam nawet kawałeczka żeby zrobić chociażby malutką rabatkę przed domem.Pozdrawiam i miłego dnia życzę.A teraz mykam do pracy. ;:33
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Sylwuś :wit Widzę, że miałaś bardzo pracowity weekend, ale efekty powalające ;:180 Miłego i słonecznego dzionka Ci życzę ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
deszczowymaj
200p
200p
Od: 9 sty 2013, o 21:42
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylwuś w końcu widzę Twój ogród w całej okazałości ;:oj i muszę przyznać,że jest pięknie ;:224 Widać,że bardzo dużo pracy w niego włożyłaś ale jak najbardziej opłacało się bo rabatki robią ogromne wrażenie.Tuje przy ogrodzeniu ;:167 piękne...ja tak samo jak Ty uwielbiam iglaczki.
A muszę Ci się pochwalić...wczoraj buszowałam po babcinym ogrodzie :tan troszkę odchwaściłam mój mini ogródeczek (zrobiłam sobie w tamtym roku malutką rabatę na tyłach ogrodu) i pogrzebałam w tujach :heja było super..a jak wróciłam do domu to postanowiłam zrobić mini skalniaka,wersja doniczkowa :lol: Także wczorajszy dzień zaliczam do bardzo udanych.

Pozdrawiam cieplutko ;:196
Joanna
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Sylwunia :wit już wieczór pora do domku :wit
Pozdrów mamusie ;:196
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Sylwuś ,co tam u Ciebie ? Do mnie jutro przyjadą roślinki ,będę sadzić :lol: .Bardzo to lubię ,tylko gdzie ja to upchnę ,to nie mam pojęcia ;:306
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie kochane dziewczyny ;:196
Jonatanko, dziękuję i wzajemnie Zawsze są plusy i minusy domu oddalonego od drogi ale już się przyzwyczaiłam i wiem ze tu jest moje miejsce na ziemi.

Milenko, dziekuje i wzajemnie Oj pracowity weekend , pracowity jak uda mi sie dokończyć jutro rabatkę to będa nowe zdjecia i już w głowie jest nowa koncepcja, ale jeszcze nie zdradzam:)

Joasiu, dziękuję to jest kawałeczek mojej działeczki przeznaczonej na ogród ale pomalutku bedę dosadzać i robić rabatki:)
Nie ma to jak praca w ogrodzie, cieszę się że jesteś szczęśliwa ;:168 A co posadziłaś na swojej mini rabatce? ;:oj o proszę nawet i w domu zaszalałaś :)

Jadziu juz jestem w domku, :D jeszcze można byłoby cos porobić , ale zostawiam coś na jutro a tym bardziej że mam urlop jednodniowy ale urlop:)
Mama dziękuje i również pozdrawia.

Ewuniu dzisiaj postanowiłam jeszcze przed pracą zajrzeć do ogródka i poprzesadzać bratki z jednej rabatki na druga:)
Myślę kochana że znajdziesz miejsce a co zamówiłaś?
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Jutro Ci powiem ,bo to z 10 roślin i nie pamiętam teraz ,ale wiem ,że szałwie ,kocimiętki i inne takie .
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Ewuniu a czy nazwa kocimiętka wzieła sie stąd że wabi koty?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Sylwuś może i wabi ,ale też mam kocimiętkę i moja Agatka wcale nie jest nia zainteresowana :;230 Piękny stworzyliście ogród ,bo jak pisałaś pracowaliście w trójkę ;:180 Bardzo podoba mi się ta donica niby studnia z kamieni tez uwielbiam kamienie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

:wit

Sylwuś dziękuję , miłej pracy w ogrodzie i duuzo słonka , ja juz sie opaliłam jakbym na wczasach była :tan
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Moje koty uwielbiają kocimiętkę ,tarzają się w niej i podgryzają z wyraźnym zadowoleniem .Ja je wyganiam ,ale to niewiele pomaga . :lol:
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

:wit Jadziu pomysł z donicą skopiowany z dworku w Mościbrodach. Tak mi sie spodobało ze postanowiłam zrobić u siebie, oczywiście z pomoca taty :)

:wit Teresko dziękuję kochana zaraz i ja zmykam do ogrodu w końcu mam urlop to podgonie trochę prace

:wit Ewuniu to może i ja posadzę i przyjdzie jakiś kotek z okolicy i sie zadomowi? :)

-- 23 kwi 2013, o 06:27 --

Wszystkim życzę miłego dnia oraz wielu radości z prac w ogordzie.
;:196
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Witaj Sylwio, nieraz widziałam koty leżące lub wręcz tarzające się w kocimiętce , tak wiec nazwa jest jak najbardziej na rzeczy ;:108
Jak tam Twoje prace ogródkowe?
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Cześć Sylwuś, Tobie też miłego i udanego dnia życzę ;:196 Niestety też się już opaliłam, piszę niestety, bo od kilku lat moja twarz opala się w plamy, największe na czole i trochę na policzkach, robią mi się brzydkie, bardzo ciemne plamy, okropnie to wygląda :( Muszę sobie chyba więcej kremu z filtrem zastosować. Sylwuś, jakie masz plany na dziś?
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj :wit
Musze nadrobić zaległości :wink:
Sylwuś, ale masz śliczna rabate ;:oj jaka czysta! wszystko dopięte na ostatni guzik.
Gratuluje!
Miłego! ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”