A mnie się marzy...

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2012, o 13:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: A mnie się marzy...

Post »

Nie wiem czemu, ale u nas wszystkie markety jakoś tak...opustoszły, jeśli chodzi o roślinki. To "dzisiejsze brico".

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

W biedronach też pustki, wyprzedają co starsze. Ale cytrusików ozdobnych jeszcze nie chcą przecenić :evil:
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p
Od: 24 paź 2012, o 17:20

Post »

Masik! gdzie ty sie podziewałaś tyle czasu?! Po sklepach latałaś i o nas zapomniałaś :P A do Nomi może zaszłaś jeśli u ciebie taki wynalazek jest oczywiście - ja mam strasznie daleko i jestem tam tylko od święta... niestety ;:145
Pozdrawiam - Agnieszka
Moje "chwaściory" doniczkowe :)
Z innej beczki Pogaduchy u Magduchy
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

tutaj widzę , że i tak dużo :;230 czasem u mnie jest jeszcze mnie , a o B. nawet nie ma co mówić
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Masik..one nie opustoszały...tylko pracownicy zaczęli je chować przed Tobą...po ostatnich wyczynach i spustoszeniu, którego się dopuściłaś
;:306
Przemyśl to..może wyślij szpiega, niech sprawdzi zanim sama wejdziesz w podwoje marketu ;:224
;:168
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

U nas w Brico zawsze były zastawione dwa stoły, w bezdomkach, dwa bite stojaki. A teraz....a by to. ;:222

Agunia niestety Nomi u mnie nie ma. Może to i lepiej ;:219
A ja z córcią byłam dzisiaj u babskiego lekarza. Co się narzucałam qr...ami to moje. Bite dwie godziny siedzenia (ponad). Polska medycyna...a jak mi pani sprzątaczka powiedziała przy wejściu do toalety cyt: " Tylko proszę papieru toaletowego nie wrzucać do muszli, bo się zapycha" to nie zdzierżyłam i odpowiedziałam niemal spieniona, że " w takim razie ja ten zasrany papier przykleję do kafelek, żeby jej pracę ułatwić".
No q..wa!!

Kasiulek....wiesz ja poczekam i cytrusiki ozdobne nabędę jako kaktusy ;:306 ( za cenę kaktusa z czapką mikołaja)
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p
Od: 24 paź 2012, o 17:20

Post »

masik pisze:"w takim razie ja ten zasrany papier przykleję do kafelek, żeby jej pracę ułatwić"
mina pani sprzątającej bezcenna :;230 :;230 a tak w ogóle to w kerfurze na Morenie u nas to widziałam kiedys taki kibelek. Chyba ta pani co to zrobiła to miała niezły rozstrzał, bo wszystko było upaćkane tak do wysokości 1,50 ale to nie było pomazane ale tak jakby ktoś pochlapał tym ścianki...Włącznie z klapą po obu stronach... nie wiem (i za bardzo nie chcę wiedzieć) jak to się stało.... ;:154 ;:129
Pozdrawiam - Agnieszka
Moje "chwaściory" doniczkowe :)
Z innej beczki Pogaduchy u Magduchy
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Masz coś do czapki mikołajkowej? ;:134
a kaktuski posiałam..samodzielnie..to uważaj bo kiedyś Ci podłoże bez ostrzeżenia.. :;230
;:196
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Pani sprzątająca tylko mocniej ścisnęła mopa i zwiała. Ale ja już teraz wiem dlaczego w większości toalet publicznych nie ma papieru toaletowego...."bo się zapcha" :?

Kasiu, ja do czapki nic nie mam, tylko nieco inaczej mi się "składa" śliczna kobietka i pomponik. ;:131
A kaktusika możesz podłożyć, będę na nim eksperymentować ;:172
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bez skojarzeń..bo podeśle Ci lepsze foto cała jestem w mikołajkowym stroju...bardzo kusym.. :tan wtedy będziesz mogła kwiczeć do woli.. :;230
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

I Ty mi piszesz bez skojarzeń? A wyobraźnia może działać?

Teraz przynajmniej wiem skąd ten uśmiech na avatarku, skoro tam niżej jest tyci-tyci. A komu pozowałaś, hę? :twisted:
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Machnę Wam na zakończenie dnia zdjęcia mojego awokada, które trafiło dziś do doniczki, bo już mu się korzonek zaginał.

Obrazek Obrazek

Jutro muszę się zająć dracenką, bo ją coś dopadło. Jak nie urok to.....przemarsz wojsk ;:108
grazia72
500p
500p
Od: 24 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajne to awokado ;:138 i z tym tyciunim korzonkiem da sobie radę w doniczce?
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Osz Ty...u mnie pęknięte było i wsadziłam do ziemi...kurde teraz się martwię czy urośnie...a drugie właśnie pękło i widać mu w środku korzonek to chyba potrzymam w wodzie dalej...a Ty jak trzymałaś? tak jak Ci pokazałam na wykałaczkach?
Tylko czemu tobie taki długi korzonek urósł? Chyba że mój tez rośnie ale w ziemi.. ;:224
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Chyba Grażynko nie ma wyboru. Zawsze ziemia jest lepsza niż woda. Jestem ciekawa jak "wylizie góra". Każda zieloność jest interesująca, a tu do tego pestki, które jeszcze muszą popękać. Będzie co oglądać.

Kasiu, trzymałam na wykałaczkach oba awokada, tak jak mi radziłaś.
Pare stron wcześniej zamieściłam zdjęcia tego pierwszego, korzonek miał tyci. Nie wiem...3, 4 dni temu?
Pierwsze awokado wkładałam do ziemi z małym korzonkiem, a potrzebowałam doniczki...no to go sruuuuu z niej. Ło rany jak on w tym czasie urósł. Wali w glebę jak złoto.

Sprawdziłam, równo pięć dni :heja
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Podglądałaś go w ziemi?..ten pierwszy?
Poszłam rozkopać swój...fakt ma korzonek..ale nie taki duży..może miał za zimno? Postawiłam go przy cieple ale mnie światła, ale na wierz nic nie wyłazi jeszcze to prędzej ciepło mu się przyda..jak sadzę ;:108
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”