gardener1987-Aniu miło,że tak odbierasz moje zdjęcia - dziękuję.
JAKUCH - Jadziu to prawda,że większość z nas wie co trzeba zrobić aby życie było łatwiejsze, piękniejsze a miłość do wszystkiego co nas otacza z dnia na dzień coraz bardziej rozkwitała....
W natłoku codzienności o wielu sprawach zapominamy stąd ta moja sesja do której wszystkich zapraszam.
ewamaj66 -Ewciu nic nie szkodzi - nieważnie kiedy ale ważne ,że jesteś
Temat hortensji wolę zostawić ... bo z moich pod moja nieobecność prawie nic nie zostało. Chyba z tęsknoty za mną uschły.
Te w piwnicy mają sie o niebo lepiej i jak dla mnie to chyba lepszy sposób.
Poza tym niedługo cięcie a mnie coś tam zostało potem w czerwcu z sadzonek zielnych - widzisz ile to okazji do rozmnażania. Tylko szkoda tej kasy za przesyłki bo poczta zarabia a my w stresie ...
ewunia7 - Ewuniu cieszy mnie,że wpadłaś się przywitać .
dziękuję i zapraszam na kolejne dobre rady.Jeśli chcesz zobaczyć moje obie okrywowe te zerknij do folderu w moim albumie
Na początku jest HEIDETRAUM a gdzieś w środku LBA MEIDILAND . Odmiany nie do zdarcia, bez okrywania, oprysków czyli samoobsługowe. a ich wielkość zależy od nasze cięcia. Kwiaty przez cały sezon. Łatwo się rozmnażają , u mnie dość mokro to nawet pędy leżące na ziemi dostają korzenie i sporo miałąm sadzonek ale poszły w świat.
https://picasaweb.google.com/1096026646 ... 4/MojeRoze#
Ewiczka52- Ewciu rady mądre , proste i wcale nie takie trudne do zastosowania - czytaj uważnie i na początek wybierz kilka. Nie wszystkie od razu, powoli o zobaczysz jak to ułatwi nam życie.
Kriss1515 - Krystianie no widzisz - brawo

Skoro tak jest to czas na kolejne.
Tosia1 - Tosiu to prawda ,ze ma być ciepło ale ja słyszałam,że od 15 marca
Poza tym nasz kraj jest spory i na południu wiosna potrafi przyjść czasami miesiąc wcześniej.
anabuko1 - Aniu witaj !!!
U mnie chyba po raz pierwszy więc tym bardzie zapraszam na kolejne odwiedziny i obiecuję,że wpadnę do Ciebie zobaczyć jaka z Ciebie ogrodniczka.
W liliowcach zakochałam się kilka lat temu - są idealne na moje warunki ale chyba im za dobrze bo zbyt szybko się rozrastają. To nic - będzie na wymiany.
malgocha1960 - Małgosiu wczoraj wieczorem byłam u Ciebie i widziałam doniczki z ... no właśnie tak przypuszczałam,że to fuksje.
Ja jeszcze się wstrzymuję ale dzis przyniosę 2 na klatkę schodową bo do mieszkania to kłopot i tylko na krótko.
-- Wt 26 lut 2013 14:10 --
takasobie pisze:Krysiu! Dobrych rad nigdy nie za wiele, zwłaszcza jeśli zawierają tło daliowe!

Masz rację dobrych rad, dobrych przyjaciól, dobrych dni itd nigdy nie za wiele
Dla Ciebie i wszystkich gości kolejne rady na lepsze przeżycie roku 2013
dalszy ciąg ... tym razem na kwiatach kolorowych mieczyków
Jutro kolejna seria dobrych rad - zapraszam .