Janusz, slepaköw bylo w normie. Zamöwilem u Ciebie 60 nasion. Owszem czytalem ze dodajesz, ale nie wiedzialem ze az tak duzo, dziekuje
W sumie wyrosly i utrzymaly sie 62 rosliny, byloby 66 gdybym czterech sam nie unicestwil przez ciekawosc co jest pod spodem

. Sä juz w donicach 11 z podlozem mojego pomyslu.
Tak wiec kielkowanie oceniam na ponad 80% co bioräc pod uwage ubiegly rok uwazam za bardzo dobry wynik. A bioräc pod uwage ilosc za jakä zaplacilem sila wschodöw wynosi 110%.
Ze swoich nasion nie osiägnälem lepszego efektu, a szczerze möwiäc zdecydowanie gorszy bo ok. 65%. Ale zdesperowany bralem jesieniä nawet jasne, tak malo bylo.
Jestem bardzo zadowolony ze wschodöw nasion od Ciebie, tym bardziej ze juz teraz widac röznorodnosc odmian i mam nadzieje na jakies "cacuszka".
jeśli chodzi o "Pinka" to ja sie juz nie nastawiam. Wszystko jedno gdzie sie kupuje, to jest jak totolotek. Skusila mnie troche ta kopia licencji i opinie o sklepie na Gartenforach w Niemczech. Ale bledy w opisie sä, trzeba przyznac malo budujäce.
Najwyzej będę mial kolejnego, tym razem przerazliwie drogiego Durbana, tyz pikny