Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 5

Post »

Ja też zostawiam prace ogrodowe na lepsze czasy. Jestem za duży zmarzlak.
A w następny weekend ma być całkiem przyjemna pogoda na Mazowszu.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Aga, narobiłaś mi smaku. To Ty też w kuchni jesteś tytanem pracy?. Ja nie gotuję. Po 5 latach małżeństwa mój ślubny odkrył w sobie pasję i do kuchni wpuszcza mnie tylko żebym zrobiła gruntowny porządek. Mnie to zupełnie odpowiada. :tan Przeczytałam mu ten przepis na makaron i może coś podobnego zrobi na kolację. Zadał mi tylko trudne pytanie: jaki to makaron???? jakiś specjalny?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, za tydzień w weekend zaszalejemy z grabiami :)
April, ten makaron to tagliatelle - szerokie wstążki... miałam szpinakowo-jajeczny... wiesz o jaki chodzi?
W kuchni czuję się dość swobodnie, nie mam niestety tyle czasu na co dzień ile bym chciała, dlatego nadrabiam w weekendy... M. realizujący się w kuchni to istny skarb :)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Koty :evil: Ale weź nie kochaj :;230 U mnie biało, w zasadzie cały dzień padało-raz śnieżyca, a raz śnieżek. A było już tak pięknie...
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Ewa, ja nie potrafię ich nie kochać, ale M. podpadły po całości...
U mnie podobna aura, chociaż śnieżycy nie było... Nic mi się nie chce - funkcjonuję, gdy jest słońce...
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Aguś ano wystawiał się Ćwik - u niego nabyłam różę Kosmos :D
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A to zboje straszne :twisted: Ja wczoraj mialam taki "padniety na morde" dzien, myslalam ze nieprzezyje.
Moj M. tez kulinarnie naznaczony ;:167 bosh jak on dobrze gotuje - normalnie niebo w gebie, mniam.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś a to szaraki poszalały bo to na pewno były wspólne działania ale zbroił jeden. Między innymi dlatego do dziś nie mam żadnych takich wywrotnych czy innych niebezpiecznych przedmiotów, skromnie i większość pozamykane za szybkami. Od 30 lat te zbóje rozrabiały po mieszkaniu, teraz tylko Edul rozwali się na swoim parapecie i tyle kociej zabawy.
Ostatnio to nawet w kuchni mi się nie chce nic robić a makaronu nie lubię i jem tylko jak nie mam czasu na nic innego. A krupniczek to czeka w lodówce na jutrzejszy obiad bo w niedzielę to musi być zupa z nudlami czyli rosół z makaronem. A że nic mi ię nie chciało robić to były tylko udka i frytki na drugie. W kuchni to niestety nie mam zastępstwa bo typowy Ślązak brzydzi się kucharzenia.
X_Ro-a

Post »

Agusiu! całe szczęście, że to kot nabroił a nie M . Już sobie wyobrażam co by się działo :;230 :;230
Petunie są wyjątkowo urocze.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Chwilę mnie nie było, a u Ciebie pełnie sezonu i kwieciście :D
U nie zaś śnieżyca, i kilka cm śniegu .... co mi tam, jutro będzie lepiej :uszy
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Nie zauwazyłam Twojego postu o wściekłości.
Na miejscu Twojego m. codziennie bym Cie do szału doprowadzała, jak Ty takie rzeczy robisz dla uspokojenia :D
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Piekne fioletowości i niebieskości kwiatowe pokazałaś. Uwielbiam te kolory w ogrodzie. Gotować nie lubię. Gotuję bo muszę :( Niestety mój mąż nie garnie sie do kuchni. Lubię bardzo jeść i może nawet cześciej bym coś upichciła dobrego, ale jakos czasu na wszystko brakuje :wink: Kolejny raz wzbudziłąś mój podziw. Jesteś niezwykle pracowita i zorganizowana :D
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

Witam się ;:3 i lecę nadrobić zaległości :D
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
x-ag-a
---

Post »

Cześć Małgosiu, zapraszam :)
Iza, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa... Są nieco na wyrost, bo jeśli chodzi o gotowanie, to zwykle gonię swój ogon i przygotowuję proste jedzenie, ale gotować bardzo lubię, to prawda :) Fioletowości są uspakajające, dlatego je pokazałam... Tęskno za pierwszymi fioletowymi krokusami... :)
Gosiu, jak będziesz w mojej okolicy to zapraszam - możesz mnie wkurzyć do czerwoności, a ja coś dla Ciebie ugotuję ;)
Pam, jaka dziś pogoda? :) Jest lepiej? :)
Romko, ja się nie potrafię długo na nikogo bliskiego gniewać, a kotom przebaczam jeszcze w momencie gdy coś psocą (oczywiście mowa o poważnych występkach, a nie zwykłej gonitwie) :)
Maju, szaraki poszalały, chociaż wazon to sprawka Młodego, li tylko... W zasadzie nie mam większych strat w domu, ale staram się podobnie jak Ty, nie zastawiać półek jakimiś bibelotami czy większymi przedmiotami... Ten wazon kupiłam w Almi, strasznie mi się podobał i żal mi tej straty :( Mówisz że Ślązak (mężczyzna) brzydzi się kucharzenia? To ciekawe... Dlaczego?
Julka, zbóje nad zbójami, ale dzisiaj Młody tak mi słodko patrzył w oczy, że prawie mu nie pamiętam tego co zbroił... Jaka dziś pogoda? Ja dzisiaj dzwonię do mojej pani - odbieram skrzynie i zlecam, by wykonywali mi tę balustradę z pergolowymi słupami... Już czas :) M. kulinarnie naznaczony - co gotował wczoraj? :) uwielbiam gadać o jedzeniu :)
Marta, fajnie, że miałaś taką możliwość!
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Ale masz fajnie , skrzynie już do odbioru :)
Teraz tylko ciepełko i się zacznie ogrodowe szaleństwo .
Ja też nie potrafię długo się gniewać , ponieważ jestem strasznie gadatliwa i męczy mnie takie nic nie mówienie :;230
Miłego dnia :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”