Jacku bardzo dziękuję Ci za miłe słowa

Liści trochę u mnie jest....i nawet ich nie grabię, bo uwielbiam widok tych złotych plam na trawie.....jak będzie zbyt dużo, wtedy zgrabię, żeby zrobić miejsce następnym
Chryzantemka i mnie bardzo się podoba, jest taka delikatna....w ogóle uwielbiam chryzantemy....one wszystkie są piękne, koniecznie muszę posadzić więcej
Witaj
Stokrotko
U mnie praktycznie wszystkie rabaty są mieszane.....Bazą są krzewy i iglaczki, a u ich stóp rosną przeróżne bylinki . Tak lubię najbardziej....mam tylko jedną rabatę typowo kwiatową....ale i tam już kombinuję jak to przerobić, żeby wkomponować kilka miniaturowych iglaczków pomiędzy kwiaty .....trochę z tym problem....ale coś wymyślę
Pielęgnacja skalniaka jest przyjemnością....zawsze zostawiam go sobie na deser
Zenku dziękuję

Na ogrodzie faktycznie widoki późnoletnie, krzewy i drzewa jeszcze się nie poprzebarwiały, króluje zielonośc....jedynie tawuła pięknie wystroiła sie z jesienną sukienkę ....
Izuniu dziękuję

Zdjęcia będą....ale to dopiero z domu, bo w pracy zbyt wolny net
Misiu 
Roślinki ze skalniaczka na pewno wspaniale będą Ci rosły, one bardzo żywotne .... A jeśli jakaś nie przetrwa, to u mnie czekają na Ciebie
Bożenko 
Hortensja latem jest różowiutka, dopiero jesienią tak pięknie się przebarwia na głębokie bordo ....
Joluniu trawka to rozplenica, odwiedziła mnie Tajeczka i przywiozła ogroooooomną kępę....której nawet nie można było podnieść....podzieliłam ją na 3 kępy......jak sadziłam była zieloniutka...bardzo szybko zmieniła barwę na zółtą......mam nadzieję, ze dobrze przetrwa zimę, bo jest zachwycająca
Beatko rabata pozostanie w takim kształcie jak jest....jedynie roślinki muszą się przemieścić .....chcę (chyba

) zrobić szpaler składający się z różnych bukietówek przy samym tarasie, a dopiero na ich tle inne roślinki .....ale do wiosny plany jeszcze różnie ewoluować