Lidka lmw kwietnik pokazałam na s. 40 mojego wątku. Wiktoria_W cieszę się, że do mnie w końcu zajrzałaś. Bardzo dziękuję za gratki pochwały dla moich roślinek i kwietnika.
Jutro postaram się Wam pokazać moją nową hojkę bellę i z poprzedniej paczki hojkę carnose (wypuściła korzonki) obydwie wsadzę jutro do ziemi.
Lidka lmw postaram się w takim razie o częstą sesje. Anjja ja bym się wcześniej zebrała, ale czasu nie było, dzisiaj wolne, więc muszę to wykorzystać. mniodkowa najszybciej wieczorkiem, ok 13 wychodzę po moją 1,5 roczną siostrzenicę i idę z nią po 5 letnią drugą siostrzenicę do szkoły.
Będę z nimi do ok 18.
Niech coś małe też coś mają z cioci, a ja uwielbiam z nimi spędzać czas. Kocham je jak swoje dzieci.
A podobno przesadza się wiosną
A tu widzę szał przesadzania się szykuje Pewnie chodzi o tegoroczne sadzonki. Ciekawa jestem, czy je tez wiosną przesadzać, czy właściwie kiedy?
Bardzo,bardzo serdecznie gratuluję rośnięcia fiołków.
Wszystkim , którym się udaje je utrzymać przy życiu , o rozmnażaniu nie wspomnę .
Jesteś jedną z tych pozytywnie zafiołkowanych i woelkie
Aniu mnie również czeka sadzenie kilku szczepek, które już od dawna mają korzonki.
Miałam zrobic to dzisiaj, ale wróciłam z działki od mamy "wypluta" z sił. Więc sadzenie przesunięte na jutro.