Promenea tworzy napięcie
Już wiem w czyje dobre ręce trafiło cudeńko Celinki. Jeszcze chwila mojej chciwości i mogłyśmy się pobić, bo miałam straszną chęć na tą epicattleyę, ale rozsądek zwyciężył
Ewo no niestety taj jak napisała Laura wystawcy czasem nie wiedzą, że z takim bonusem sprzedają sama nic nie widziałam do niedawna
Lauro masz 100% rację
Celinko
Anulka w moich progach i dziękuję za miłe słowa.
Lucynko eee bić to chyba byśmy się nie biły, bo z tego co wiem Celinka miała kilka takich cudeniek
Sylwio u mnie też się provado sprawdziło
Renatko witam Cię serdecznie i w tym zakątku
A ja dziś sprawiłam sobie prezent na dzień dziecka i kupiłam sobie regał na balkon.
I tak się werandują sabotki, miltonia, epicattleya, cambria, odontonia i kilka phal. hybrydek
Od kilku dni z wielką przyjemnością i zainteresowaniem podglądam Twój wątek.Podziwiam i milczę,milczę i podziwiam.
Gdyby nie to jedno paskudztwo,można by powiedzieć,że idziesz od sukcesu do sukcesu.
Arletko ten regał na balkon to wspaniała sprawa, a powiedz mi jak masz usytułowany ten balkon że tak śmiało wystawiasz tyle roślin.
Kwiaty na roślinach bardzo ładne, szczególnie ciekawie wygląda masdewallia utrzymująca kwitnienie.
Arletko ,spokojnie jest już moje Twoje keiki dendrobium więc niech rośnie przy mamusi tyle ile będzie potrzebowało
Fantastyczny prezent sobie sprawiłaś na dzień dziecka ja się zastanawiam nad mniejszym do mieszkania
Arletko no to się doczekały dzieciaczki super prezentu na DD mają gdzie się odstresować i zażywać świeżego powietrza, a ty mówisz że sobie prezent zrobiłaś regalik super a werandujące storczyki świetnie się prezentują