Super pomysł z firanką, moja też była za długa więc ją zdjęłam, ale jakoś dziwnie wygląda pokój bez firanek, więc zmałpuję Twój pomysł
Piękny grudniczek, czekam na kwiatuszka jak się rozwinie
JEJ, brawa dla grudnika trzymam kciuki za pączusia
Wszystkie grudniki na forum dostają pąków tylko nie mój rok temu nie kwitł - jak teraz nie zakwitnie to go potnę
Kasiu, ja mam 3 grudniki - jeden mieszankę kolorów (ma masę pąków), drugiego tego maleńkiego białego z jednym pąkiem i trzeciego różowego staruszka, który na razie nie ma pąków i wcale się na nie nie zanosi
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Iwonko, nie było mnie 2 dni, a tu proszę, firaneczka jak od krawcowej. Pomysł strasznie udany przynajmniej będziesz widziała kwiatki. Miłego tygodnia życzę.
Celinko, wtedy nie zauważyłam tych z tyłu Praktycznie codziennie jakieś maleństwo się pojawia. Przed chwilą naliczyłam 27 pąków bardzo różnej wielkości. Ciekawa jestem, jak rozłożą się kolory, bo ma ich być 4
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona