Po długiej przerwie zajrzałam wreszcie na FORUM i ... do Twojego pięknego ogrodu kieruję pierwsze kroki !
alinaK pisze:EWELINOjesteś szalona nie znam cie osobiście ale polubiłam cie ,również za MAANAM ......i za ten koszyk
Myślę sobie ,że w każdym z nas jest odrobina szaleństwa i całe szczęście , bo gdyby nie ono żyło by się nam z pewnością smutniej , prawda ? A koszyk ma już kilku nowych " braciszków" , bo jak szaleć to szaleć !!! Znalazłam zresztą miejsce , gdzie wyplatają ciekawe, niedrogie kosze z wikliny...
Tymczasem poogladałam Ciebie zaległe zdjęcia ogrodowych zakątków - zachwycił mnie liliowy festiwal, okazałe pustynniki, kwitnąca pięknie jukka i rabata przy schodach , nad którą pieczę sprawuje oryginalny STRAŻNIK . Rzeczywiście barwinek nie najlepiej tam pasuje , choć nie razi . Jeśli jednak chcesz ,możesz dać w jego miejsce jakieś rojniki lub niskie , płożące rozchodniki, które "wyleją się " na murek. Podziwiam Twoją dbałość o szczegóły , ale wiem , że "diabeł tkwi" w nich właśnie !
Teraz sama zmykam do ogrodu , bo mam masę do nadrobienia...