Moja działka - danutab cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka - danutab cz.2
Danusiu mnie drazni ta pycha na wszystkich świętych . Niektórzy cały rok nie chodza a raz w roku zrobią na grobie festiwal. Ważna jest pamięć cały czas a nie tylko na pokaz. Miłego dnia pomimo pochmurnej pogody ,która idzie w kości
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I tu podzielam swoje zdanie z Jadzią ,,
A nalewki Danko przechowuj ,bo nie znasz dnia ani godziny ,,
może będzie najazd wiosną na Cieszyn

A nalewki Danko przechowuj ,bo nie znasz dnia ani godziny ,,
może będzie najazd wiosną na Cieszyn

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
OJ oj ale sie będzie działo jak Bogusia się dopomina nalewek . Bal u weteranów 

- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
Danusiu,
zdjęć już na fotosiku nie daję, bo mi pazery albumy poblokowali, i właśnie się rozglądam za innym serwerem. Oni ciągle zmieniają zasady , więc na dłuższą metę nie warto - wystarczy że spojrzysz na mój wątek.
Jak znajdę swoje miejsce - dam znać. A ta wiązanka półwiedeńska , jakby z pąków róż ( za małe zdjęcie - nie bardzo widać , może owoce?) - cudna jest!

zdjęć już na fotosiku nie daję, bo mi pazery albumy poblokowali, i właśnie się rozglądam za innym serwerem. Oni ciągle zmieniają zasady , więc na dłuższą metę nie warto - wystarczy że spojrzysz na mój wątek.

Jak znajdę swoje miejsce - dam znać. A ta wiązanka półwiedeńska , jakby z pąków róż ( za małe zdjęcie - nie bardzo widać , może owoce?) - cudna jest!

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Danuśko jak można prosić to na wiosnę ......całkowicie wystarczy.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
racja - cały rok nie odwiedzają bliskich bo im nie po drodze a w takim dniu chcą często pokazać innym ile to oni przyniosą i jakie kwiaty.
Danusiu piękne to prawda te stroiki jestem nieco zakręcona i skojarzyłam podobnie że są one wiązankami ślubnymi i bukiet w wazonie - czyli ofiara.
Może lepiej poproszę też o nalewkę
Danusiu piękne to prawda te stroiki jestem nieco zakręcona i skojarzyłam podobnie że są one wiązankami ślubnymi i bukiet w wazonie - czyli ofiara.
Może lepiej poproszę też o nalewkę

- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu pomimo śniegu i niesprzyjającej pogody ten obrazeczek części Twojego ogródka jest bardzo urokliwy

Lilie nawet jeszcze Ci kwitną,to podobnie jak u Grażynki,pewnie później włożyłaś cebule do donicy...
Największa sztuka aranżacji ogrodu tkwi w tym ,że wygląda interesująco,nawet gdy prawie nic już w nim nie kwitnie .Ciągle do tego dążę...
i pewnie długo to potrwa.

Lilie nawet jeszcze Ci kwitną,to podobnie jak u Grażynki,pewnie później włożyłaś cebule do donicy...
Największa sztuka aranżacji ogrodu tkwi w tym ,że wygląda interesująco,nawet gdy prawie nic już w nim nie kwitnie .Ciągle do tego dążę...

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Danusiu, w tamtą niedzielę wysłałam Ci priwa, nie wiem czy go odebrałaś, czy nie, ale wciąż mi widnieje w nieodebranych.
To możliwe?

To możliwe?

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Danusia zdążyłaś już wszystko posadzić ?
Ta przekładanka pogodowa mnie wykończy.
Co zaplanuję to z tego nici mi wychodzą.
Ta przekładanka pogodowa mnie wykończy.
Co zaplanuję to z tego nici mi wychodzą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Aniu
Grażynko oczywiście że jeszcze wszystkiego nie wysadziłam nie bardzo miałam w tym tygodniu czas liczyłam na sobotę ale widzisz jaka pogoda.
Nelu a lilie wsadzam od maja w odstępach tygodniowych do końca czerwca do donic, dlatego tak długo ich mam.Jeszcze jedna donica powinna zakwitnąć gdzieś za tydzień. co do
tego zdjęcia to masz rację że jest trochę urokliwe,spowodowane jest to delikatnym śniegiem
wśród jesiennego krajobrazu.
Taro ja też nie lubię grobów ustrojonych jak choinki no ale każdy z nas ma inne podejście do tego święta.Na naleweczkę serdecznie Cię zapraszam.
Elizabetko zatem do wiosny może spotkamy się osobiście.
Andrzeju masz dobre oko to rzeczywiście wiązanka z róż była bardzo piękna.Jeśli
chodzi o zdjęcia to ja używam programu tylko do wklejania nie tworzę albumów, swoje wybrane zdjęcia trzymam na płytkach każdy rok oddzielnie.
Jadziu Festiwal jak to nazwałaś czasami wynika z tego że rodzina się nie dogada i każdy
przyniesie coś od siebie zamiast złożyć się i kupić jeden piękny bukiet.Na spotkanie weteranów
serdecznie zapraszam.
Bogusiu na naleweczkę możesz przyjechać nawet w zimie nie trzeba czekać do wiosny.
Teraz chciałam Wam pokazać jakie dostałam piękne sadzonki od Rosa Ćwik pięknie rozgałęzione i ukorzenione.

Aniu nie mam od Ciebie żadnej wiadomości, poślij jeszcze raz.AniaDS pisze:Danusiu, w tamtą niedzielę wysłałam Ci priwa, nie wiem czy go odebrałaś, czy nie, ale wciąż mi widnieje w nieodebranych.
To możliwe?![]()
Grażynko oczywiście że jeszcze wszystkiego nie wysadziłam nie bardzo miałam w tym tygodniu czas liczyłam na sobotę ale widzisz jaka pogoda.
Nelu a lilie wsadzam od maja w odstępach tygodniowych do końca czerwca do donic, dlatego tak długo ich mam.Jeszcze jedna donica powinna zakwitnąć gdzieś za tydzień. co do
tego zdjęcia to masz rację że jest trochę urokliwe,spowodowane jest to delikatnym śniegiem
wśród jesiennego krajobrazu.
Taro ja też nie lubię grobów ustrojonych jak choinki no ale każdy z nas ma inne podejście do tego święta.Na naleweczkę serdecznie Cię zapraszam.
Elizabetko zatem do wiosny może spotkamy się osobiście.
Andrzeju masz dobre oko to rzeczywiście wiązanka z róż była bardzo piękna.Jeśli
chodzi o zdjęcia to ja używam programu tylko do wklejania nie tworzę albumów, swoje wybrane zdjęcia trzymam na płytkach każdy rok oddzielnie.
Jadziu Festiwal jak to nazwałaś czasami wynika z tego że rodzina się nie dogada i każdy
przyniesie coś od siebie zamiast złożyć się i kupić jeden piękny bukiet.Na spotkanie weteranów
serdecznie zapraszam.
Bogusiu na naleweczkę możesz przyjechać nawet w zimie nie trzeba czekać do wiosny.
Teraz chciałam Wam pokazać jakie dostałam piękne sadzonki od Rosa Ćwik pięknie rozgałęzione i ukorzenione.

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
piękne, dostałam takie same
co to przyszło?
Danusiu, to były podziękowania za życzenia

co to przyszło?
Danusiu, to były podziękowania za życzenia

AniuDS podziękowania otrzymałam myślałam że coś pilnego wysłałaś a ja nie odpowiedziałam.
Róż u Rosa Ćwik kupiłam 5.Valencja, Beverly, Blue Rover, Amaretto, Kosmos.
Róż u Rosa Ćwik kupiłam 5.Valencja, Beverly, Blue Rover, Amaretto, Kosmos.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Danusiu, ale będzie różano w przyszłym roku. Już czekam na te piękności
Buziaczki
Buziaczki

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Dausiu!
Tak są goryczki białe. Mam je w swojej kolekcji ale jeszcze małe. Zdjęcia robiłam z przypadku
syn nagrywał mi na płytki /nie mialłam komputera więc nie myślałam, że kiedyś będę pokazywać/.
Jestem jeszcze zielona jeżeli chodzi o obsługę komputera i fotografowanie. Myślę, że jak dożyję
wiosny to zacznę pokazywać zdjęcia poszczególnych roślin.
Tak są goryczki białe. Mam je w swojej kolekcji ale jeszcze małe. Zdjęcia robiłam z przypadku
syn nagrywał mi na płytki /nie mialłam komputera więc nie myślałam, że kiedyś będę pokazywać/.
Jestem jeszcze zielona jeżeli chodzi o obsługę komputera i fotografowanie. Myślę, że jak dożyję
wiosny to zacznę pokazywać zdjęcia poszczególnych roślin.
Wiesiu już nie mogę doczekać się momentu zakwitnienia nowych róż.Miłej niedzieli.
Goryczko będę czekała do wiosny aż pokażesz białą goryczkę musi być ładna.Tego Ci
życzę z całego serca czuję co przeżywasz bo coś tutaj wyczytałam życzę Ci wiary i wytrwałości
i dużo siły.
Goryczko będę czekała do wiosny aż pokażesz białą goryczkę musi być ładna.Tego Ci
życzę z całego serca czuję co przeżywasz bo coś tutaj wyczytałam życzę Ci wiary i wytrwałości
i dużo siły.