Roślinki Ani cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Mirku dziękuję w imieniu skrętników za komplementy i za kciuki :lol: :lol: :lol:

Asiu to dobrze że mimo wszystko miewasz się dobrze :wink: Z tego co ja wiem to nocą roślinki zabierają tlen i może dlatego masz ataki duszności....chociaż ja Ci powiem że u mnie w sypialni jest 68 kwiatków i ja np nie odczuwam tego a M w nocy nie może spać i takie tam.....nie wiem czy to przez kwiatki ale On tak twierdzi :wink:
Niestety zabieg muszę wykonać :cry: Dziękuję za tak ciepłe słowa.....miło mi się robi na serduszku jak czytam takie słowa....będę o Was myśleć na pewno bo jesteście Kochani i naprawdę cieszę się że trafiłam na to forum i spotkałam miłych i sympatycznych ludzi ;:333 Roślinki dają mi dużo radości i naprawdę fajnie mieć takie że tak powiem 'hobbi' :)

Ok uciekam i mam nadzieję że już w piątek do Was wrócę (bo jeśli będę mieć operację to tak szybko już nie wrócę).....pozdrawiam Was cieplutko :wink:
Awatar użytkownika
kamkamk
200p
200p
Od: 7 maja 2009, o 14:18

Post »

powodzenia
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu,skrętniki przepiękne.
Trzymam kciuki za pomyślne badania,na pewno będzie wszystko dobrze.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

No Aniu-zaszalałaś :shock: :D skrętniki śliczne....ja mam Monę i nr.2 mini.
A laparoskopii się nie bój...moja koleżanka miała dawno temu ,jak byłyśmy młode(teraz to stare baby już :wink: ) i wszystko się udało i do dziś jest ok :wink: :lol:
Do Haim-piszesz:""Aniu, u mnie, jeżeli chodzi o astmę, to raczej muszę uważać na kurz, sierść, pierze, roztocza, niby pyłki traw i drzew, więc pewnie kwiatów też
Ale z ogrodowych zauważyłam, że kwitnąca leszczyna i jabłoń działały na mnie okropnie.
Niekiedy zdarzały się jakieś ataki duszności, szczególnie nocą i najbardziej zimą, kiedy zimne powietrze na dworze.""-chodzi mi o to powietrze...ono Tobie absolutnie nie szkodzi-a wręcz pomoże w atakach :wink: Szkodzi Ci suche powietrzew domu.....kup nawilżacz lub spij przy rozszczelnionym oknie,temp. niską utzrymuj ok, 19 stopni w sypialni(nawet mniej) przeszłam to na dwu starszych dzieciach a od 7 lat mam to na okragło z najmłodszym :wink:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Aniu piękne skrętniki :D
A odnośnie zdrowia to pamiętasz co sobie pisałyśmy, ja swoje przetrwałam choć wynik wyszedł nie najlepszy :? Ale wiem , że trzeba się nie załamywać i mocno wierzyć , że wszystko będzie dobrze.
Asiu ja też od 4 lat jestem na lekach i dużo przeszłam ze zdrowiem , ale tak jak pisałam juz kiedyś Ani teraz tak bardzo doceniam to , że funkcjonuję , jak nie muszę się położyć w ciągu dnia.Oj to zdrowie dużo by pisać.
Aniu czekamy na Ciebie!
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

grazynarosa22 pisze: Do Haim-piszesz:""Aniu, u mnie, jeżeli chodzi o astmę, to raczej muszę uważać na kurz, sierść, pierze, roztocza, niby pyłki traw i drzew, więc pewnie kwiatów też
Ale z ogrodowych zauważyłam, że kwitnąca leszczyna i jabłoń działały na mnie okropnie.
Niekiedy zdarzały się jakieś ataki duszności, szczególnie nocą i najbardziej zimą, kiedy zimne powietrze na dworze.""-chodzi mi o to powietrze...ono Tobie absolutnie nie szkodzi-a wręcz pomoże w atakach :wink: Szkodzi Ci suche powietrzew domu.....kup nawilżacz lub spij przy rozszczelnionym oknie,temp. niską utzrymuj ok, 19 stopni w sypialni(nawet mniej) przeszłam to na dwu starszych dzieciach a od 7 lat mam to na okragło z najmłodszym :wink:
Grażynko, ja mam takie kamionkowe nawilżacze na kaloryferach, wieszałam też mokre ręczniki,, może to faktycznie za mało, bo po moich roślinkach też widzę że mają za suche powietrze w zimie :roll:
A u nas, jak się napali w piecu, to ponad 25stopni jest :?

Aniu trzymamy kciuki, będzie dobrze :D
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p
Od: 29 cze 2009, o 23:29

Post »

Aniu ja również jestem z Tobą, na pewno wszystko będzie dobrze.
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42

Post »

Aniu, faktycznie czas leci niesamowicie... Powodzenia, oby zabieg się udał i nie musieli Cię bardziej kroić... mam nadzieję na szybkie wieści.

Przepiękna jest moim zdaniem samba i ten biały - musisz szybciutko do nich wracać - no i do nas :)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27

Post »

Zdrówka Ci ,życzę kochana i wracaj jak najszybciej do Nas bo bez Ciebie to ani rusz na tym forum :cry:
Awatar użytkownika
fiolek13
500p
500p
Od: 23 lis 2008, o 11:20

Post »

Aniu skrętniczki cudowne :lol: Trzymam mocno kciuki i wracaj szybciutko do Nas.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Aniu trzymam kciuki, czekam na same dobre wieści - wracaj do Nas szybko :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj kilka dni nie zaglądałam ,a tu takie zmiany . Piękne skrętniki ! No a poza tym też melduję się z kciukami ! na pewno wszystko będzie dobrze ! w końcu tyle osób trzyma kciuki za ciebie więc nie moze być inaczej ! Czekam na twój powrót i dobre wieści
fraszka
200p
200p
Od: 22 maja 2009, o 14:20

Post »

skretniki sa piekne
Zycze zdrowka

Co do osób wrazliwych na kurz...dobrze miec nawliżacz w sypialni>. Dwie roslinki skrzydłokwiat i Szeflera ponoć usuwaja toksyny z powietrza.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kochani już jestem :) Jak na razie jest wszystko ok chociaż brzuch mnie boli bo wczoraj miałam zabieg ale miewam się dobrze teraz tylko muszę uważać i się nie przemęczać....mam M pod ręką :) Jak się cieszę że jestem w domu i musiałam do Was zajrzeć :lol:
Cały czas myślałam co tam u Was... dobra idę na spacerek po waszych wątkach :lol: A wczoraj dostałam 2 paczki od kochanych wróżek ale zdjęcia zrobię potem bo chwilowo jak siadłam w jednym miejscu to nie chcę się ruszać :wink:

Dziękuję Wam za tak miłe słowa i że byliście ze mną w takiej chwili to dla mnie bardzo ważne :oops: :)
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jak dobrze, że już jesteś Aniu :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Zablokowany