Kasiu, dziękuję bardzo
A jeśli chodzi o Aichrysona, to mam też variegatę od mojej teściowej, małą gałązkę, może dzisiaj wkleję fotkę
Aniu(Andziax001), mnie też spodobały się trzykrotki, właśnie dzięki temu forum

Jeśli chodzi o tą w kubeczku, to ma właśnie taki kolor, staram się robić zdjęcia tak jak w rzeczywistości roślinka wygląda, dlatego często robię duuużo zdjęć tej samej roślinki aż otrzymam pożądany efekt ;)
Madziu(LeNka) w apapowej doniczce jest tylko woda, ale przynajmniej trzykrotki zdrowsze będą

Gosiu, oj tak, mam nadzieję, że ładnie się u mnie rozrosną
Aguś, dziękuję
Asiu(ogrodniczka01), jak w przyszłym roku ta roslinka zakwitnie, to może wtedy uda mi się ją zidentyfikować ;)
Ewuś(eba), tak to Hutunia, sprawdzałam w necie i zgadza się, dziękuję za podpowiedź i miłe słowa
Mirku, Koleusy rokoko same mnie dorwały, a raczej Agnieszka(behemot666) sprawiła mi taką niezapowiedzianą niespodziankę

Nowości bardzo dziękują
Ewelinko, dziękuję bardzo, mam nadzieję, że nie narobię sobie wstydu i będę dobrze dbała o te maluszki
Taccanivea, dziękuję bardzo za odwiedzinki

Oskarek, ładny chłopczyk, ale brój niesamowity

A tort polecam, szczególnie jeżeli chodzi o wrażenia wzrokowe ;)
A dzisiaj postaram się pokazać Wam moje "Casate" i podać od razu przepis oraz moje dwie nowości.
Byłam sobie po zakupy i zaszłam do mojej ulubionej Pani kwiaciarki, kupiłam kaktusa za 2zł i kwitnącą jeszcze zpąkami Passiflorę za 10zł
Cieszę się jak dziecko

Pozdrawiam serdcznie wszystkich odwiedzających a teraz spadam, bo muszę jechać na pole po warzywka do sałatki ;)