Zapytam nieśmiało,czy jest taka możliwość,czy możesz wrzucić tu do nas,wszystkie różyce którymi będziesz dysponował w tym sezonie ?

Co tyle stron, i Ty jeszcze pytasz? Toż my na fotki czekamy, wrzucaj nie zastanawiaj się, to będzie prawdziwa rozkosz dla naszych czołgowych oczuPrzemek85 pisze:O matko...Przecież zdjęcia by zajęły ze 3 strony tego forum
Na pewno wklejać? :P
Z taką rekomendacją nic tylko kupować ;) Charlesa juz mam też jak na razie jejstem zadowolona, zwłaszcza z koloru kwiatów, w miarę długo zachowują się pomarańczowe kwiaty, ale Fisherman's Friend już sobie zapapmiętałam jako kolejne chciejstwocilla77 pisze:Obie róże mają dojrzałę, wielkie kwiaty, są zdrowe, cudownie pachną i mają przyrost o 100%!
Naprawdę polecam!
Alano, nie martw się sukcesywnie będę wrzucał do tego wątku fotki, więc rozkoszy nie zabrakniealana pisze:Toż my na fotki czekamy, wrzucaj nie zastanawiaj się, to będzie prawdziwa rozkosz dla naszych czołgowych oczu Very Happy
Przemku, ja też poproszę tego linkaPrzemek85 pisze: dam na PW linka pod którym będą wszystkie zdjęcia![]()
Przemek, chyba sprawdziłeś co mam na półce w garażu!!Przemek85 pisze:Amistar, Topsin, Score - to moja trójca ;)