Kochani WITAJCIE
Nareszcie mam komputer na dłużej dla siebie - bo od tych kilku dni , odkąd mamy już nowy sprzęt - nie mogłam się dopchać
Wszystkim którzy wspierali mnie w tych trudnych dniach - śladem zostawionym w wątku , telefonem , pw ..
BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!!!!
Było mi to naprawdę potrzebne .. nawet bardzo ..
Powoli wszystko zaczyna się układać
Mam nowy sprzęt - o wiele lepszy niż poprzedni i nareszcie mam lepszy monitor .. tak , że powoli zaczynam się cieszyć, że tak się stało. Szkoda mi trochę utraconych danych .. . tyle pracy znów przede mną
Komórkę mam nową - lepiej łapię na niej zasięg więc się cieszę - ale muszę odtworzyć całą książkę tel.
Szyba w samochodzie tez jest nowa, przegląd podbity

Można jeździć.
Parapety kupione i już nawet założone - ładne są
Okularów muszę używać na razie starych ( słabszych ) - bo po takich wydatkach .. no .. kupie później

Dlatego nie mogę długo siedzieć przed komputerem .. szkoda mi tych skradzionych okularów - lubiłam je bardzo.
Aparatu nie odzyskałam - szkoda, bo była tam cała historia prac wykończeniowych i dużo zdjęć roślinek , które już przekwitły i teraz nie wyglądają atrakcyjnie .. no nic, za rok może też zakwitną
Skręcona kostka powoli wraca do zdrowia

Ale wieczorami jeszcze puchnie i boli ...
Pracę mam - nie wiem, czy dobrze wybrałam - ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży
Za to w ogrodzie zmiany - kiedy nie miałam komputera ani telefonu - to sobie pracowałam w ogródku
Może nie są to jakieś radykalne zmiany .. ale i tak wykonaliśmy kilka robót o których nawet nie marzyłam na ten rok ...
Mam nadzieję, że uda mi się wkleić dziś kilka fotek - na razie chyba zaległe - te już dawniej umieszczone na Fotosiku.