Ogród Zenka 2009
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam miłych gości i dziękuje za odwiedziny w moim ogrodzie.
Ireno przedstawiona róża pienna jest jedyną która oparła się chorobie,pozostałe bardzo ucierpiały i gubią liście. Jutro zamierzam jeszcze raz opryskać preparatem przeciwgrzybowym,gdyż w chwili obecnej wypuszczają mase nowych przyrostów.
Ireno i Geniu kwiatek przedstawiony na pierwszym zdjęciu to prawdopodobnie Milon Bels o pełnych kwiatach.
Ireno przedstawiona róża pienna jest jedyną która oparła się chorobie,pozostałe bardzo ucierpiały i gubią liście. Jutro zamierzam jeszcze raz opryskać preparatem przeciwgrzybowym,gdyż w chwili obecnej wypuszczają mase nowych przyrostów.
Ireno i Geniu kwiatek przedstawiony na pierwszym zdjęciu to prawdopodobnie Milon Bels o pełnych kwiatach.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ
Witaj Agnieszko wrzosy to krzewy na które możemy sobie pozwolić, są nie wymagające nie potrzebują dużo miejsca a swoimi kolorami rozjasniają ogród jesienną porą.
Przed chwilą byliśmy z małżonką w Twoim ogrodzie i podziwialiśmy piękne pelargonie , które są prawdziwą ozdobą Twojego ogrodu i domu.
Przed chwilą byliśmy z małżonką w Twoim ogrodzie i podziwialiśmy piękne pelargonie , które są prawdziwą ozdobą Twojego ogrodu i domu.
Pozdrawiam Zenek
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Zenku masz całkowitą rację z wrzosami
i na pewno sobie w tym roku sprawię kilka krzaczków, już kilka lat mam na nie ochotę, ale zawsze coś innego wygrywało
One wiele uroku dodadzą mojemu ogródkowi, ponieważ niewiele mam kwiatów kwitnących o tej porze roku
Bardzo mi miło gościć Twoją Małżonkę i Ciebie w moim ogródku i bardzo się cieszę, że podobały Wam się moje pelargonie, robię zawsze około 100 sadzonek i stawiam we wszystkie kąty
bardzo je lubię 

Bardzo mi miło gościć Twoją Małżonkę i Ciebie w moim ogródku i bardzo się cieszę, że podobały Wam się moje pelargonie, robię zawsze około 100 sadzonek i stawiam we wszystkie kąty

- ZENOBIUSZ
Witaj Haniu dziękujemy za odwiedziny w naszym ogrodzie i miłe słowa, drugie kwitnienie róż przebiega bez większych problemów i chorób. Wynikiem tego jest chyba radykalne przycinanie i oprysk preparatem przeciwgrzybowym.
Dzisiejsza niedziela bardzo deszczowa i chłodna , a o to kilka zdjęc z dnia wczorajszego.

Dzisiejsza niedziela bardzo deszczowa i chłodna , a o to kilka zdjęc z dnia wczorajszego.

Pozdrawiam Zenek