Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
[quote="LeNka"][/quote]
Piękne roślinki wybrałaś ,też chciałam sobie zamówić agapanty,ale ,że nie zimują w ogrodzie ,to na razie sobie odpuściłam .
A z tym szambem to naprawdę kłopot ,szkoda by było ,gdyby ci jakieś roślinki zniszczyli.
Czy masz już tutaj na forum założony swój ogród?Chętnie bym obejrzała .
ELU -już nie mogę się doczekać ,aż mi zakwitną te moje roślinki ,które zamówiłam .Wiem ,że to musi potrwać ,ale na razie cieszę się fotkami .Ciągle je oglądam i cieszę się jak małe dziecko.
Piękne roślinki wybrałaś ,też chciałam sobie zamówić agapanty,ale ,że nie zimują w ogrodzie ,to na razie sobie odpuściłam .
A z tym szambem to naprawdę kłopot ,szkoda by było ,gdyby ci jakieś roślinki zniszczyli.
ELU -już nie mogę się doczekać ,aż mi zakwitną te moje roślinki ,które zamówiłam .Wiem ,że to musi potrwać ,ale na razie cieszę się fotkami .Ciągle je oglądam i cieszę się jak małe dziecko.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
JolantaGraj pisze:Piękne roślinki wybrałaś ,też chciałam sobie zamówić agapanty,ale ,że nie zimują w ogrodzie ,to na razie sobie odpuściłam .LeNka pisze:
Joluwidzę że też trochę zaszalałaś w sklepie internetowym .Ja już miałam trochę liliowców jak zwykle nie liczyłam i nie wiem dokładnie ile miałam ale w tym roku wszystko przeliczę i zrobię zdjęcia. Już nie mogę doczekac się jak otrzymam tę przesyłkę no i do pierwszych kwiatów,żeby sprawdzić że to właśnie to co zamówiłam
Genia
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Lenko, fajnie, że dołączyłaś do nas
Teraz tylko załóż swój ogród, bo widzę, że masz czym się chwalić
Masz śliczne serduszka okazałe białe i czerwone, kokorycz białą i pewnie wiele pięknych i ciekawych roślin
Jak będziesz dodawała zdjęcia, to pamiętaj, żeby zaznaczyć: "pełny rozmiar", wtedy lepiej ogląda się dodane zdjęcia

Masz śliczne serduszka okazałe białe i czerwone, kokorycz białą i pewnie wiele pięknych i ciekawych roślin

Jak będziesz dodawała zdjęcia, to pamiętaj, żeby zaznaczyć: "pełny rozmiar", wtedy lepiej ogląda się dodane zdjęcia

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu zaszalałaś i to nieżle.
A jak sezon się zacznie i pokażą pierwsze kwiatki to dopiero będzie uciecha.
Liliowce jak widzę też znajdą swoje miejsce a jak znam życie to na pewno będzie ich co rok to więcej.

A jak sezon się zacznie i pokażą pierwsze kwiatki to dopiero będzie uciecha.
Liliowce jak widzę też znajdą swoje miejsce a jak znam życie to na pewno będzie ich co rok to więcej.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JolantaG
Szał zakupowy powoli się rozpoczyna .Wszystko zaczęło się od podania linku ,,cebule ,, .To chyba Grażynko twoja zasługa .
Byłam przed chwilką w ,,kwietniku ,,,[Grzegorza zasługa]
Duży wybór ,jak dla mnie ,ale ceny wyższe niż w ,,cebulach,,
Bardzo mało zdjęć ,a początkujących ,to nie zachęca .Wolę widzieć co kupuję .
Byłam przed chwilką w ,,kwietniku ,,,[Grzegorza zasługa]
Duży wybór ,jak dla mnie ,ale ceny wyższe niż w ,,cebulach,,
Bardzo mało zdjęć ,a początkujących ,to nie zachęca .Wolę widzieć co kupuję .
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
WitajJolu!
Wpadłam do Ciebie z rewizytą i spodobało mi się u Ciebie.Masz fajny ogród, dużą przestrzeń i możesz sobie poszaleć z roślinami bez ograniczeń.Super! Ponadto widzę ,że lubisz zabawę ze zdjęciami tak samo jak ja.Chyba będziemy się systematycznie odwiedzać.
Ja dopiero zaczynam tworzyć swój wątek forumowy a Ty już jesteś zaawansowana.
Pozdrawiam.__________Maria
.
Wpadłam do Ciebie z rewizytą i spodobało mi się u Ciebie.Masz fajny ogród, dużą przestrzeń i możesz sobie poszaleć z roślinami bez ograniczeń.Super! Ponadto widzę ,że lubisz zabawę ze zdjęciami tak samo jak ja.Chyba będziemy się systematycznie odwiedzać.
Ja dopiero zaczynam tworzyć swój wątek forumowy a Ty już jesteś zaawansowana.
Pozdrawiam.__________Maria

- JolantaG
Miałam maleńkie problemy z różami ,z mszycami sobie poradziłam ,a mączniaka spryskałam ,a że to już była prawie zima ,to po prostu róże przycięłam .Róż mam około 20.chatte pisze:Jakaś Ty szczęśliwa, ze nie wiesz co to plamistość, albo mączniak na róży! Jak to robisz?
A moze mieszkasz w jakims takim szczęśliwym miejscu, gdzie rzadko w ogóle pojawiają się takie choróbska?
Jak w tym roku zakwitnie wszystko co kupiłaś, to nie bedzie mozna oczu oderwać od Twojego ogrodu