Moje kwiatuszki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu
mam trochę pracy w domu(malutki remont) i tylko na moment siadam do komputera,ale już od jutra biorę się za swoje przedszkole fiołkowe i porobię trochę nowych zdjęć.Wtedy umieszczę w wątku.Na razie nic mi nie przybyło ,no chyba że ......nowe prymulki ,bo kupiłam kolorki których nie mam.Zaopatruję się już w nasionka kwiatów na działkę .Ach bym zapomniała mam nowości -anturium białe
i wsadziłam już do ziemi korzeń imbiru.,ale to już pokażę jutro. 
mam trochę pracy w domu(malutki remont) i tylko na moment siadam do komputera,ale już od jutra biorę się za swoje przedszkole fiołkowe i porobię trochę nowych zdjęć.Wtedy umieszczę w wątku.Na razie nic mi nie przybyło ,no chyba że ......nowe prymulki ,bo kupiłam kolorki których nie mam.Zaopatruję się już w nasionka kwiatów na działkę .Ach bym zapomniała mam nowości -anturium białe

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 26 sty 2009, o 20:24
-
Olu
hibiskusów mam tylko 7 ,ale mam nadzieję że na wiosnę powiększę kolekcje.
hibiskusów mam tylko 7 ,ale mam nadzieję że na wiosnę powiększę kolekcje.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Czekam niecierpliwie na Twoje nowości. Mam nadzieję, że remont idzie sprawnie.
Liczę też, że na wiosnę przedstawisz na nowo swoje hibiscusy. U mnie dużo nie dotrwało do lepszych czasów. Zadowolona jestem jedynie z czerwonego pełnego i półpełnego, tym chyba nic nie straszne. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
Treissi
hibki prawdopodobnie są każdy inny ,bo 5 mam z wymiany i dwa kupione w netto.Więc mam czerwone pełne dwa różne odcienia (małe sadzonki na wiosnę powinny zakwitnąć)jeden różowy i jeden pomarańczowy z netto ( pokazywałam je w pełnym kwitnieniu i nadalkwitną).Dwa żółte też z wymiany( prawdopodobnie jeden pełny drugi pojedynczy) i jeden duży krzaczek też z wymiany ale jeszcze nie kwitł ,bo dostałam go chorego i musiałam wszystko obciąć .Dopiero teraz mi odbija.Nie mogę się doczekać kiedy mi zakwitną dopiero wtedy będę pewna że nie powtarzają mi się kolory.
Anoli
remont już kończę .Zostało mi najgorsze-sprzątanie,ale w przerwach siadam do komputera.
Nie mogę sie doczekać kiedy mi wszystkie hibki zakwitną.Na pewno je wtedy pokażę.Teraz robię po trochu zdjęcia fiołków przedszkolaków bo namnożyło mi się mnóstwo.
Mam nadzieję że wieczorem umieszczę zdjęcia.
hibki prawdopodobnie są każdy inny ,bo 5 mam z wymiany i dwa kupione w netto.Więc mam czerwone pełne dwa różne odcienia (małe sadzonki na wiosnę powinny zakwitnąć)jeden różowy i jeden pomarańczowy z netto ( pokazywałam je w pełnym kwitnieniu i nadalkwitną).Dwa żółte też z wymiany( prawdopodobnie jeden pełny drugi pojedynczy) i jeden duży krzaczek też z wymiany ale jeszcze nie kwitł ,bo dostałam go chorego i musiałam wszystko obciąć .Dopiero teraz mi odbija.Nie mogę się doczekać kiedy mi zakwitną dopiero wtedy będę pewna że nie powtarzają mi się kolory.
Anoli
remont już kończę .Zostało mi najgorsze-sprzątanie,ale w przerwach siadam do komputera.
Nie mogę sie doczekać kiedy mi wszystkie hibki zakwitną.Na pewno je wtedy pokażę.Teraz robię po trochu zdjęcia fiołków przedszkolaków bo namnożyło mi się mnóstwo.
Mam nadzieję że wieczorem umieszczę zdjęcia.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Moje nowości
azalia
anturium białe -już przekwita

gardenia-malutka a już szykuje się do kwitnienia :P

młodziutka sadzoneczka polysciasa-dopiero ją ukorzeniam.Mam nadzieję że mi się uda.

przepraszam za jakość zdjęć ale coś mi dzisiaj nie wychodziły za wyraźnie.Nie wiem dlaczego.
azalia

anturium białe -już przekwita

gardenia-malutka a już szykuje się do kwitnienia :P

młodziutka sadzoneczka polysciasa-dopiero ją ukorzeniam.Mam nadzieję że mi się uda.

przepraszam za jakość zdjęć ale coś mi dzisiaj nie wychodziły za wyraźnie.Nie wiem dlaczego.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Anoli, Zeniu
dziękuję w imieniu kwiatków
Ostatnio rozpoczęłam ukorzenianie sadzonek jaśmina .Oto one
a to już ukorzenione sundaville.Na razie trzymają się dobrze.Mam nadzieję że do wiosny nic się jej nie stanie.

dziękuję w imieniu kwiatków

Ostatnio rozpoczęłam ukorzenianie sadzonek jaśmina .Oto one

a to już ukorzenione sundaville.Na razie trzymają się dobrze.Mam nadzieję że do wiosny nic się jej nie stanie.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków