Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania
Marylko witam i zapraszam częściej....
Baaaardzo dużo czasu z M poświęciliśmy, żeby działeczka wyglądała tak jak wygląda...Ale to bardzo nas cieszy..
Elu witam...O kobei napisałam u Ciebie...
Agape no mam nadzieję, że pomidorków będzie więcej bo zielonych troszkę jest...tylko coby jakaś zaraza nie przylazła
A dzisiaj pada od rana
Jola1010 - też tak myślę, że jak po jakimś czasie zerkniemy na zdjęcia to będzie co wspominać....Cieszę się, że moje robótki się podobają..
AGNESS lilie mam tylko dwie...Rzeczywiście są ładne i już wiem, że na wiosnę dokupuję cebul..
Na pomidorki też nie mogę się doczekać 

Elu witam...O kobei napisałam u Ciebie...
Agape no mam nadzieję, że pomidorków będzie więcej bo zielonych troszkę jest...tylko coby jakaś zaraza nie przylazła

A dzisiaj pada od rana

Jola1010 - też tak myślę, że jak po jakimś czasie zerkniemy na zdjęcia to będzie co wspominać....Cieszę się, że moje robótki się podobają..
AGNESS lilie mam tylko dwie...Rzeczywiście są ładne i już wiem, że na wiosnę dokupuję cebul..

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, warto młodą budleję trochę okryć na zimę a potem będzie już sobie radzić. Jak jest rozrośnięta radzi sobie bardzo dobrze. Ja do tej pory za mało ją ciąłem i miała drobne liście i kwiaty. Za rok przytnę ja porządnie.
Zawciągowiec to też super roślina. Mam go już kilka lat i nie mogę się napatrzeć, jak kwitnie a potem liście przebarwiają się na czerwono.
Zawciągowiec to też super roślina. Mam go już kilka lat i nie mogę się napatrzeć, jak kwitnie a potem liście przebarwiają się na czerwono.
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Lilie możesz kupić już jesienią, i sadzić w październiku.jolami pisze:[...] Rzeczywiście są ładne i już wiem, że na wiosnę dokupuję cebul. [...]
Jak to robisz, ze mieczyki już kwitną? Moje nawet pąków nie mają

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
bishop pisze:Lilie możesz kupić już jesienią, i sadzić w październiku.
Jak to robisz, ze mieczyki już kwitną? Moje nawet pąków nie mają

Aaaa.... to kupię i posadzę w październiku lilie...
Wczoraj na targu była babka z cebulami i kupiłam białą Casa blanka i żółte Master Mind...Powiedziała że jak się teraz posadzi to we wrześniu jeszcze zakwitną...

O proszę..
goście mnie odwiedzają, a gospodyni nie ma
Witam Was kochani...
Mieczyki to u mnie kwitną, ale na razie tylko dwa
Te co w gruncie to na razie cicho siedzą...
W tym roku posiałam łubin i wcale nie liczyłam ,że zakwitnie teraz, tylko w przyszłym roku, a tu niespodzianka!! Kwitnie.... na razie tylko dwa kwiatostany, ale widać że będzie ich więcej...
Cynie też rozwijają łebki...
Zakwitła kolejna róża...
Ogóraski na razie fajnie rosną, chociaż krzaczki jakieś mizerne
Tylko pomidory chyba jakieś choróbsko złapało
A tak się cieszyłam, że nic im nie jest po tych deszczch
Oberwałam dzisiaj liście i popryskałam wywarem ze skrzypu...Zobaczymy co dalej...

I kilka ujęć róży

Mieczyki to u mnie kwitną, ale na razie tylko dwa

W tym roku posiałam łubin i wcale nie liczyłam ,że zakwitnie teraz, tylko w przyszłym roku, a tu niespodzianka!! Kwitnie.... na razie tylko dwa kwiatostany, ale widać że będzie ich więcej...
Cynie też rozwijają łebki...

Ogóraski na razie fajnie rosną, chociaż krzaczki jakieś mizerne

I kilka ujęć róży