Trójkątna szachownica- ogród Marty
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też kupiłam zefiranty - ciekawa jestem co z ich będzie. Twoja znajoma jakos szczególnie je dopieszczała, czy po prostu posadziła i rosły? W jakiej ziemi? Słyszałam od kilku osób że im zmarniały, więc dopytuję ;)samanta pisze:Przygodę z zefirantami zaczynam dopiero w tym roku, więc doświadczeń jeszcze nie mam .
Znajoma miała nasadzonę w gruncie i zakwitły jej , więc liczę na to , że też mi się uda.
Witaj Marto.Kocina pisze:Ja też kupiłam zefiranty - ciekawa jestem co z ich będzie. Twoja znajoma jakos szczególnie je dopieszczała, czy po prostu posadziła i rosły? W jakiej ziemi? Słyszałam od kilku osób że im zmarniały, więc dopytuję ;)samanta pisze:Przygodę z zefirantami zaczynam dopiero w tym roku, więc doświadczeń jeszcze nie mam .
Znajoma miała nasadzonę w gruncie i zakwitły jej , więc liczę na to , że też mi się uda.
Przepraszam ,że wcześniej się nie odezwałam , ale z przyczyn osobistych i dla mnie bardzo przykrych nie przebywałam na forum.
Jeżeli chodzi o pytanie - otóż koleżanka wcześnie ( luty , marzec ) wsadziła zefiranty do skrzynek a potem ( maj ) do gruntu. O dopieszczaniu raczej nie było mowy - bo nie potrafi powiedzieć mi już nic więcej.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak dobrze, że już jesteś! Martwiłam się...
Piękną wiosnę masz w ogrodzie! Fotki jak zwykle pierwsza klasa. Zakwitł mi ten pojedynczy migdałek od Ciebie, i żurawka lada dzień zakwitnie...Wszystkie roślinki od Ciebie ładnie przezimowały i cieszą moje oczy. Dziękuję!
To ostatnie zdjęcie jest niesamowite!
Piękną wiosnę masz w ogrodzie! Fotki jak zwykle pierwsza klasa. Zakwitł mi ten pojedynczy migdałek od Ciebie, i żurawka lada dzień zakwitnie...Wszystkie roślinki od Ciebie ładnie przezimowały i cieszą moje oczy. Dziękuję!
tu.ja pisze:Jak dobrze, że już jesteś! Martwiłam się...
Witaj Izuniu.
Cieszę się , że roślinki przezimowały.A za roślinki nie dziękuj , bo im zaszkodzisz :P :P .
Na powitanie - bukiecik dla Ciebie z moich skromnych kwiatuchów :P :P