Halinko, Jadziu ja uwielbiam zimę, ale białą, mroźną i słoneczną. Już dawno takiej zimy nie było Boguniu ja też nie wiem skąd Ty znasz tą trasę, przecież przychodzisz do mnie z drugiej strony hi hi hi.
Witam Boguniu, Gosieńko, Jadziu jestem cała i zdrowa tylko czasu mi na wszystko brakuje (na puzzle też) jakoś nie mogę się odnaleźć po świętach, ale to jest chyba lenistwo, za dużo wolnego było Niech ta wiosna już przyjdzie to będzie jakieś zajęcie w ogrodzie i wtedy tego lenia pogonię
Udało mi się ukorzenić daturę. Klonika, którego dostałam niestety nie udało mi się, ale zamówiłam sobie nasionka
Gosieńko jak ja mogę puzzle rzucić jak nowe w kolejce czekają
Olu ja Cię kochana ostatni raz upominam, więcej nie będę prosić tylko dam po ;:64 parę klapsów. Wiosna już na forum się pomału budzi. Dziewczyny robią zakupy nasionek i innych roślinek, a Ty moja droga nadal na klęczkach przed puzlami. Chyba przejdę się do Ciebie.
No Olunia wreszcie jesteś. Oczywiście dziekuje za życzenia. Puzzle ułożone??-fotę podaj. Ja też juz cos mam kupione-ale to jeszcze nie to co bym chciała. Zamówiłam sobie za to lilie na ponad 100zł. A co.
Olunia super ze jesteś znów i nie ociągaj się, bo jak wiosna przylezie to braknie nam czasu na pisanko. Buziaki. Boguniu dzięki, że Olunie nakłoniłas :P