Renatko no ja swoją Miltonię uśmierciłam niestety,kupując wiedziałam że jest kapryśna ale że tak szybko ją wyrzucę tego nie wiedziałam..Więcej nie kupię
Tym bardziej Tobie gratuluję kwitnienia
Piękne są. Mam podobnego jak tem pomarańczowy, kwitł mi rok, a teraz puszcza następny pęd. Ciekawe, czy twój też będzie taki chętny do kwitnienia. Ale jest piękny.
Wow Renatko naprawdę uroczy, śliczny prezencik trafił w Twoje rączki Nie zazdroszczę, ale przyznam, że chciałabym mieć takiego pomarańczka w swojej kolekcji
Z okazji imienin zdrówka życzę TOBIE i Twoim kwiatuszkom
Renatko wszystkiego naj...naj... i żeby dużo i długo kwitło!!!Ten pomarańczek u mnie chętnie kwitnie,kwiaty naprawdę wytrwałe.Życzę Ci,żeby sprawił tyle radości co mnie.
Tak...piękne są obydwa,a M stanął na wysokości zadania,bo kolor kwiatów phalaenopsisa jest naprawdę zachwycający.Wierzę,że M dobrze trafił w twój gust.
Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia imieninowe i zachwyt nad moim prezencikiem, muszę przyznać że M się spisał, dobrze wybrał. Asiu
dziękuję Ci za słoneczko, jak Ty dobrze wiesz czego mi potrzeba, bardzo dziękuję.