Roślinki - Bożena Stadler
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Bożenko
przejrzałam Twój wątek i jestem zachwycona całą kolekcją.Wszystkie kwiatki są śliczne,piękna jest columnea w trakcie kwitnienia.Ja jestem na etapie ukorzeniania nagarbi,która jest bardzo podobna do columnei.
przejrzałam Twój wątek i jestem zachwycona całą kolekcją.Wszystkie kwiatki są śliczne,piękna jest columnea w trakcie kwitnienia.Ja jestem na etapie ukorzeniania nagarbi,która jest bardzo podobna do columnei.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- majakal
- 200p
- Od: 3 sty 2009, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje rośliny doniczkowe, domowe, zdjęcia
witaj Bożenko,
Też jestem miłośniczką marantowatych i calathei, przepiękne są ich liście. Ja co prawda nie mam tylu odmian co ty, ale może kiedyś....
A twoje roślinki przepiękne, dbaj o nie tak dalej, a one się odwdzięczą.
Też jestem miłośniczką marantowatych i calathei, przepiękne są ich liście. Ja co prawda nie mam tylu odmian co ty, ale może kiedyś....
A twoje roślinki przepiękne, dbaj o nie tak dalej, a one się odwdzięczą.
zapraszamy na forum
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa dotyczące moich roślinek! Nadal powiększam moją kolekcję, ale kilka doniczkowych mi padło tej zimy. Nie poddaję się jednak. Dużo uwagi poświęcam wszystkim roślinkom, zwłaszcza że jestem dużo bogatsza w wiadomości o nich dzięki Waszym cennym uwagom i poradom. Dziękuję raz jeszcze! Pozdrawiam!
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anoli, właśnie pisałam powyżej, że moja kolumnea trochę się ogołociła z listeczków tej zimy. Pięknie mi kwitła jeszcze jesienią. Odstawiłam ją trochę od okna południowego, bo doniczka nie mieściła się już na moim wąskim parapecie. Zobaczymy, jak zakwitnie w tym roku. Teraz ją podlewam raz na tydzień, zawsze uprzednio sprawdzając palcem podłoże. W lecie 2x w tygodniu + nawożenie. Pozdrawiam![/list][/b]