Moniczko ? Alania, Minerva piękna i kwitnie do tej pory?.
Danusiu ? danutab, dziękuję i zapraszam. Ja też miałam spora przerwę na forum? czas nadrobić zaległości.
Elwi, polecam obie panny, które tak Ci się podobają?
Jestem ciekawa Blue girl - pod Twoim wpływem też kupiłam
hahaha?

ale ja nie mam tej róży?. chyba coś Ci się przyśniło

no dobra przypomnij sobie u kogo ja widziałaś?
Majeczko ? edulkotku?. ja łażę za Tobą po innym forum? wiesz jak się ucieszyłam że ruszyło?. domek będzie super.
A, co do kwitnienia róż?. to dziwny senon i tyle?. nie liczę na ponowne kwiaty? u mnie noce po 7 C? róże się nie wygrzały.
Aniu ? nena08 róże Masada bardzo mi się podobają? chciałabym więcej, ale jestem tak zachłanna, że jak któraś mi się bardzo podoba, to kupuję jej 4 krzaczki. Skutek jest taki, że miejsce się kurczy?
Moniczko ? Soczewka ? hahaha? dziękuję?.

moja bajka dopiero zarasta i w tym sezonie poprawiam błędy, które w nasadzeniach już zrobiłam?..
Natomiast muszę się zgodzić co to posadzonych wiosną nowych krzewów, u mnie również bardzo słabo rosną.
U mnie rosły z opóźnieniem?. 15 maja miałam -4C , ale teraz już mogę je pochwalić.
Za chwilę zdjęcia moich pierwszoroczniaków.
Ewciu ? majowa, jesteś?

Ty o atakach dzikiej zazdrości nie pisz?..

bo oglądam co tam u Ciebie się dzieje?. i to też powala na kolana? Bardzo piękny masz duecik z Roselinką
A, kto głupstw nie popełnia?. hihihi przynajmniej mamy co robić?
Wandziu?. ja mam takie same spostrzeżenia ?
Ale dotyczy to tylko niektórych odmian, bo inne już przekwitają.
Dziś mamy pochmurny dzień.... więc zacznę od cieplutkiej nowej różyczki Dolce Vita