becia123 Beatko witaj
Może i ta lilia to ta co piszesz ja szczerze nie wiem ,ale mam ją już długo i nie kwitła .Mam nadzieję,że kiedyś zakwitnie być może jeszcze w tym roku,oby.Twoja kwitnie ?Jak myślisz to są jej kwiaty co wychodzą ze środka czy liście?W dzień ciepło ,ale noce to masakra
Annes77 Aniu
Noce okropne i zimno jak nie wiem,mróz -5 a nawet i -6.Tej nocy było nieco mniej,brr
anezob69 Bożenko
Znam ten ból.Ja też miałam w rękach te róże i w ostateczności je odłożyłam ,ale tylko dlatego ,że nie mogłam się zdecydować,którą wziąć.Nawet ładne były i te sadzonki dość zdrowe więc jak tylko możesz i masz kaskę to kup,myślę,że warto
matt55 Mateuszu witaj
Oj wiosna fajna tylko te przymrozki w nocy mnie denerwują ,ale mam nadzieję,że już niedługo ich nie będzie.Ważne ,że śniegu nie ma i zimy jak w Stanach .Chodzi ci o ta rabatkę koło huśtawki czy koło tego domu białego?Ta koło tego domu a wdaje mi się,że o nią ci chodzi to ja celowo chcę całe tam obsadzić ,żeby zastawić ten dom.Będzie tam ścieżka i przejście koło samego domu,bo tam jest sucho i nic nie rośnie więc nadaje się na to a tak to całe poobsadzam czym tylko będę miała,żeby było tylko widać okna i nic poza tym .