Galeria.Dalie Anulki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja robię tak.Kupuję rózne dalie i ,jak mi się potem nie podobają to wyrzucam w trakcie kwitnienia.Często nie pokrywa się kwiat z tym co na opakowaniu.Do piwnicy wkładam tylko te dobre,ale tez nie oznaczam nazw
Zwykłe lenistwo.W trakcie kwitnienia piszę na karteczce czy jest wysoka,jak kwitnie i inne szczegóły i wkładam karteczkę do woreczka sniadaniowego.Potem zawiązuję na łodydze i jesienią juz wiem wszystko.Z tymi karteczkami trzymam do wiosny.

- anulka
- Przyjaciel Forum
Zeniu siedzę i myslę cały czas ,az mi głowa pęka.
Asiu -konkurencja mi rosnie
Juz widzę jesienią wspaniałe zdjęcia tych wszystkich cudownosci.Oby tylko zakwitły.Dla mnie fascynujące są te o duzych kwiatach-dekoracyjne.Potem kaktusowe ,ale o płatkach jelenioroznych i poskręcanych.Małe dalie i pojedyńcze 
Asiu -konkurencja mi rosnie

- anulka
- Przyjaciel Forum
Dziewczyny ja skopałam kawałek trawnika. Jak widzę te nowosci to nie ma siły ,zeby ich nie miec .Raz się zyje!!!
Aniu ,jak nic nie kupisz to potem będziesz złować.I tak masz piękne odmiany,ale zawsze cos nowego by się przydało.Ja dalie sadzę bardzo gęsto-jedna przy drugiej i wtedy nie daję podpórek.
Aniu ,jak nic nie kupisz to potem będziesz złować.I tak masz piękne odmiany,ale zawsze cos nowego by się przydało.Ja dalie sadzę bardzo gęsto-jedna przy drugiej i wtedy nie daję podpórek.

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Aniu jestem w szoku
czegoś takiego nie widziałam ,jak żyję 35lat .Czy ty szykujesz się na jakis konkurs ,bo jak tak to wygrasz go na pewno.Czy mogłabyś podać adres sklepu z daliami ,bo szukałam na allegro a tam nic nie ma .A może ty byś sprzedała nadwyżki dali ,po to ,aby miec pieniądze na rozszeżenie swojej kolekcji.Jezeli masz chęć to służe fioletowymi orlikami 10 gatunkami truskawek ,albo malinami 6 gatunkow ,albo jeżynami Pozdrawiam cieplutko

- anulka
- Przyjaciel Forum
Nie szykuję się na zaden konkurs tylko przez tą paskudną pogodę znowu mnie dopadła mania kupowania.
Dalie to mały pryszcz ,ale ile ja zamówiłam lilii
Ciekawa jestem kto za to zapłaci?
Ida dziękuje bardzo za chęc wymiany ,ale te wszystkie roslinki juz mam
Zobacz na pw
Dalie zamówione w tym roku będą miały małe karpy nie do podziału .Z zeszłego roku tez się jeszcze nie rozrosły.Jak będę miała nadwyzki to dam znać.
Aniu tez patrzyłam na tą dalię.Powinna byc ładna tylko będzie chyba niska.W tym roku jest trochę fikuśnych do wyboru.Tylko ta przesyłka

Ciekawa jestem kto za to zapłaci?
Ida dziękuje bardzo za chęc wymiany ,ale te wszystkie roslinki juz mam

Dalie zamówione w tym roku będą miały małe karpy nie do podziału .Z zeszłego roku tez się jeszcze nie rozrosły.Jak będę miała nadwyzki to dam znać.
Aniu tez patrzyłam na tą dalię.Powinna byc ładna tylko będzie chyba niska.W tym roku jest trochę fikuśnych do wyboru.Tylko ta przesyłka

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.