Jadziu ożota u mnie ma jakieś 50 cm i rośnie na skalniaku ,czyżbyś miała tendencję do 'ukatrupiania' niektórych roślin

Marysiu a już myślałam, że mam nowego gościa a tu niespodzianka zmieniłaś swój wizerunek

Masz rację coraz bliżej zima bo już późnojesienne zaczynają kwitnąć

Wioluś jesienią sił potrzeba bo pracy w ogrodzie zawsze dużo

daliami mój eM też się zachwyca

Grażynko ta trawa to miskant 'Variegatus' wolno rośnie ale nie przemarza

jeszcze takiego błota nigdy chyba w ogrodzie nie miałam jak w tym roku

Tulap

Maryniu ze względu na trawy ogród jest jesienią taki lekki i tajemniczy a zwłaszcza jak wiatr wieje, lubię się im wtedy przyglądać

Co do fotek to chyba umiem dobrze kogoś podglądać

Martuś ten sezon letni był jakiś dziwny, ciągle coś się działo i niestety nie zawsze można było robić to co się chciało i tak też jest z forum, najważniejsze to że się odwiedzamy przynajmniej wirtualnie i pamiętamy o sobie nawzajem i to częściej jak najbliższa rodzina czasami

Poznałam tutaj wielu wirtualnych przyjaciół i bardzo się z tego cieszę, chociaż brak czasu nie zawsze pozwala nam na napisanie czegoś ale spacer zawsze się udaje

Marysiu od motyczki w realu te trawy jeszcze ładniejsze

Aniu cyklameny u mnie rosną już kilka lat ale tej ostatniej zimy o dziwo wypadł jeden

Dalie to chluba mojej drugiej połowy

Stasiu jakoś szybko nam tą zimę trawy zwiastują

Lubię takie roślinki co to ledwo od ziemi odstają
Oprócz dalii to mamy jeszcze inne jesienne i też są piękne choćby takie astry jesienne
Dawno mnie nie było ale i w ogrodzie jakiś zastój się zrobił, większość roślin kwitła o nie typowej dla nich porze
zapraszam zatem do jesiennego spaceru

cimicifuga

werbena hastata

astry jesienne
zapraszam na cd jesiennych kolorów