Ewo już właśnie pokazuje ale to nic ciekawego Kasiu teraz pokazuję stare zdjęcia bo nowe słabo wychodzą w tym świetle Małgosiu nie możliwe musisz mnie bardziej obserwować Iwono i ta mina rodziców Aniu dzięki
No dzisiaj Fikus wierzbolistny,binnedijki
mam go kilka lat kupiłem go całego w tarcznikach ale daliśmy z nim radę teraz ładnie rośnie nawet za bardzo , bo został bez mojej zgody z pokoju przeniesiony do salonu Bilbergia chyba pamięta 1 wojne światową ładnie kwitnie ale rzadko jak widać wymaga odmłodzenia ,a żeby tak z ludzmi Kalanchoe stoi sobie od lutego i postanowiło powtórnie zakwitnąć Dracena ,ale jaka ???
Te jej ulistnienie Scindapsus urósł dość sporo
Fajne to ostatnie
A sluchaj,mama ma dracenę,i nagle jej liście zólte się ciągle wszędzie robiąi odpadają.Co to może być?Ja chyba lekkie przelanie obstawiam,szkodników nie widać.Stała jakieś 4 metry od okna południowo-zachodniego,jak zawsze,ale teraz coś jej odbiło.Teraz obok mojego fikusa stoi
A są zielone zmieszane z zółtymi liścmi moje mają tak samo szczególnie bicolor ona stoi przy grzejniku a ostatnio ją zaniedbałem ,i też ma tak samo po kilkanaście naraz ale ciągle żyje
Fikus trudno uwierzyć ale jak go kupiłem miał 80 cm wysokości i miał dwa małe pinki bilbergia kwitnie tylko jednym kwiatem ale jak to się stanie to jest śliczna