Andrzeju -no widzisz jak to szybko "idzie" ledwo coś się zaczyna ,a za chwilę się kończy
Marysiu-Mufko dobrze,że wpadłaś ,bo ja dawno u Ciebie nie byłam

,dzięki forum ja też poznałam wiele roślin ,o których nie miałam bladego pojęcia
Olu kokorycz jest THE BEST-każdemu kwitnie,białą też Ci wysyłałam ?? a wiesz co tę żurawkę Hercules też chyba dostałaś w tej samej paczce
Aneczko o którym orliku mówisz ? tym pełnym co na fotce ? z nim to taka historia żezobaczyłam w Bricomarche takie biedne ,ledwo żywe orliczki,żal mi się zrobiło i kupiłam bo były za grosze i widzisz na co trafiłam

,natomiast czarnego kupiłam kłącze u M.Podstolca,piękna kępa liści jest-zobaczymy jak będzie z kwitnieniem,zrobię fotkę jak będzie choć jeden kwiatek
Dzień był przewrotny,raz chmury,raz słońce,ale po południu niezbyt przyjemnie było więc na działce byłam chwilkę,za to kupiłam nowe "korytka" i zawiozłam zaprzyjaźnionemu ogrodnikowi gdzie od lat co roku kupuję pelargonie na balkon,posadzi mi i odbieram gotowca,przy okazji kupiłam u niego kolejnego goździka-kolor koralowy,nabyłam też w Biedr...odstraszacz solarny na krety,obrzeże ,a w Bricomarche latarenkę na balkon ,tak więc mój portfel trochę ucierpiał,ale to same POTRZEBNE rzeczy.Jutro spodziewam się kuriera od Igi,z Sadzawki i z Bylinowego Raju-będę miała co robić-ale się cieszę