Pogoda dziś idealna,zero deszczu,lekki wiaterek i słoneczko czasem wyjrzy zza chmurek
Byłam dzisiaj na giełdzie,ale nic szczególnego nie upolowałam jeśli chodzi o kwiaty,za to za 5 złote kupiłam drewnianą,starą michę ...
Planuję w niej coś posadzić ...jeszcze pomyślę co to będzie...może gipsówkę? Białą i różową?
Kosiarkę już mam zamówioną,pewnie przyjedzie po niedzieli,trawa nie skoszona i długa,martwię się o nią
Wczoraj w Castoramie kupiłam farbę kredową w sprayu,dobrze,że się porozglądałam,bo za puszkę farby musiałabym zapłacić 57 zł,a tu wydałam 19 zł,wiec interes dobry

Popsikałam tabliczki owym sprayem i podpisałam kredą tak jak zamierzałam na samym początku.
Aniu jestem ciekawa Twoich tabliczek z Niemiec,na pewno są bardzo gustowne
Madziu ja na swoją pierwszą magnolię czekałam aż 3 lata,mam nadzieję,że Aleksandrina uraczy mnie kwiatem chociaż za 2 lata...poczekam ...
Viola witaj i zapraszam częściej...skoro kochamy każda roślinkę
Nena Aniu Mata Hari wzięłam bez przekonania,ale warto było,odbijesz sobie w sierpniu...
ruda zaba Spring Green ?
Ewcia o tak zioła to fajna rzecz pod ręką ...do obiadku jak znalazł.Dziś kupiłam jeszcze taki niski pojemnik biały i pomyślałam,że właśnie cebule w nim posadzę i będzie szczypiorek.No niestety w weekend nie jestem na działce,może jutro pojadę.
Tulipanka witaj

Na tulipanki się obraziłaś? Nie powychodziły z ziemi? Dzban sama malowałam
Gdzie kupowałaś swoje tabliczki? Ja chyba źle szukałam,bo nic nie znalazłam.
Coś doradziłam w sprawie różyczek
Justynko tabliczki już popsikane i podpisane białą kredą,a Novaliska ma się zdrowo

Mam nadzieję,że ładnie zakwitnie
Grażynko te tabliczki są typowo do ziół,w glebie drewno by się zmarnowało
Oj tak cały zeszyt w chciejstwach,wszystko by się chciało
Asiu pomidorek tworzy kolejne owoce ,pięknie pachnie mniam...
Gabi dziękuję za pochwałę,szczerze mówiąc cieszę się,że Wam się podoba moja jedna z pierwszych prób ozdabiania,jak na pierwszy raz to jakoś wyszło...kocham lawendę
Gosiu w LM teraz szaleństwo trwa,ile roślin nawieźli

Nie byłaś? Oj ja bym zaraz leciała
Kosiarka już stara była i słabo kosiła,ale za to teraz nowa będzie pięknie kosiła
Bożenko ile bym miała roślinek za kosiarkę,no ale jak mus to mus.
Oj muszę zobaczyć Aleksandrinę u koleżanki Jagódki...Abigail to niestety tylko kolor ma podobny,ale nie ma kołnierza

Super Parrot kupowałaś w B?
Lawenda musi być,teraz co roku będzie gościła na moim balkonie
Ewcia tulipany w tym roku dały popis,wnoszą tyle kolorów do ogrodu,uwielbiam je...
Pepsi tabliczki widziałaś u siebie,czy w sieci?
Tulipany jak piwonie,rozchyliły płatki i cieszą się słońcem...
Tulipany Mata Hari
Rh z B w niezapominajkach
Korona z tulipankami
Takich pąków moje 3 Edeny mają wiele
Patyczek próbuję ukorzenić,na razie jest ok...
Miłej niedzieli...