Słonko mają z rana to się wychylają w stronę szybycrazydaisy pisze:Dokladnie! Wiosna wyraznie bardziej sie garna do zycia.
Oby niedługo zaczęły cieszyć oczy swoimi kwiatamiKelpie pisze:Super- roślinki galopują ze wzrostem bo wiosnano i
grzeje coraz bardziej- to wszystkiemu chce się żyć
Mnie udało się dostać ładne okazy. Ciekawe czy kwiaty będą takie jak karteczkiKelpie pisze:Jak ładnie podrosłymoje jak zakupiłam (z tego samego źródła)to musiałam je trochę oskubać- ale nie narzekam
może niedługo też wstawię
niech Ci nadal tak rosną i wyglądamy kwiatów
To wyjątkowo trafiony prezent dostałaśszarotka66 pisze:Już za chwileczkę, już za momencik............ Ale będzie pięknie. Ja na Dzień Kobiet też dostałam 2 szt i tez musiałam oskubać do golasa. No niestety zawsze tak jest, że źle prowadzone zagniwają i trzeba najpierw je podrasować i posadzić od nowa. Zapewniam jednak, ze naprawdę warto.
Wręcz pędza, a nie idąKrychna pisze:Szybko idą hibki-brawo![]()
![]()
Wygląda na to, że takdeissy pisze:Bravoczyli się zaaklimatyzował i mu się podoba:)
DziękujęKelpie pisze:Gratulujępracuj, pracuj... a pojawią się nowi zieloni lokatorzy
no, no- trzeci pęd- brawo
Wesolutko kochana to będzie jak hipki zaczną kwitnąćNiunia1981 pisze:Dobry wieczór, wpadłam z rewizytą a tu takie cuda się dzieją - hippeastra na sterydach pędzą![]()
Będę zaglądać bo u ciebie wesolutko![]()
Gratuluję pracy