Perdii,Natalio.Aniu,Elu .Tereniu ,Iwonko ,Dorotko - Milo ,że jesteście.
U mnie dzis też cudny dzień.Byłam troche pochodzić w koło bloku ,ale wiatr mnie wgonił do domu.
Mam problem z zasiegiem od rana więc ,może tym razem uda mi się wstawić zdjęcie.
No niestety.Pozdrawiam
Aniu- z tym pisaniem też nieciekawie.Pisze posty po dwa razy nawet trzy się zdarza,ale i tak nie wchodzą .
Ukazuje się napis "program e....przestał działać " i tak mam przez cały dzień
Ja piszę na małym tablecie dzieci. Bez klawiatury, ja mam za wielkie paluchy do tych literek...ale jakoś idzie. Jakoś coraz więcej nowinek technicznych a ja jakoś trochę się lękam tych nowinek technicznych.
Ewo,Aniu- od kilku dni jest coraz gorzej.Nowinki to nie dla mnie i tak dobrze ,że coś łapie.Córka nie cierpi techniki tez więc klapa.Czasami jakis młodzian sie trafi to podpowie.
Musze też wstawić program do poprawnego pisanie,bo byki wstawiam ,aż
Jadziu masz problem z fotosikiem. Ja dziś dopiero pierwszy raz wstawiałam przez niego.Jednak nie wszystkie fotki udało mi się też wstawić. Też muszę kogoś się poradzić. Ja też czasami się opiszę i idzie to w kosmos. No cóż może my zbyt wiekowe ?
Zdrówka i dużo sił Ci życzę, bo jak przyjdzie prawdziwa wiosna to będziemy mieć dużo pracy. Ja bym już wyszła, ale jeszcze jest za zimno.
Moje drogie nie jesteście wiekowe a tym bardziej to nie wina po waszej stronie jest tylko po stronie internetu. Podziwiam jadzie że pomimo słabego sygnały pisze nawet po kilka razy to samo.Ja się przyznam nie miałabym cierpliwości. Na wsi korzystam z mobilnego internetu i jak jest słaby zasięg to mnie wkurza i zostawiam komputer w spokoju