W słońcu smagliczki i róże

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: W słońcu smagliczki i róże

Post »

Witam :wit
Pobuszowałam po waszych ogrodach nie wszędzie pozostawiając po sobie ślad :roll:
szybka kawka w towarzystwie domowych łasuchów i wyprawa do przychodni z mamą do kontroli nie tak jak Betinka z teściową a tak swoja drogą podziwiam cie kochana ja już przy wejściu bym spasowała rzuciła to w ch....ę i wróciła do domu ;:131
dodatkowo mam jeszcze córcie do bilansu na 16 lat więc jak pomyślę że mam tam spędzić całe popołudnie to mnie krew zalewa że na dworze piękna pogoda słoneczko pięknie grzeje a ja dalej w murach ;:145 wiec chylę czoło dla tych którzy w pracy ;:180 całe godziny słoneczko tylko przez szybę ;:174 ale moi drodzy jeszcze troszkę i w fabryczny kierat będziecie wchodzić z ciepłymi promieniami słońca a przy wyjściu będzie pięknie grzało ;:138 wszak to dla nas "zielonych'' najpiękniejszy okres :uszy
I po co nam ta zima ;:185 długa i ciepła jesień w zupełności by wystarczyła :uszy

Beatko - bardzo ci dziękuje i ja tobie tez dużo słoneczka i miłego dnia ;:168 życzę
Aga - tak rączki swędzą już na nowe nasadzenia muszę pobuszować po forum wyszukać jakieś nowe kompozycje ;:204
Annes - nawet nie wiesz ile ja się ich naszukałam były zaraz z wiosny a potem już nie było dopiero pod koniec maja natrafiłam na nie kolorek maja bardzo ładny komponują się ze wszystkimi kolorami , kwitną jak to surfinie niezawodnie
Aniu - bardzo ci dziękuje ;:168 ja też kupiłam w ubiegłym roku kilka sztuk a potem wysadziłam do ogrodu zobaczymy czy będą takie same kolorki już nie długo i się okaże

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
cantati
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2012, o 17:00

Post »

Ula witaj :wit Ale u Ciebie pachnie wiosną! Przycupam tu i zostaję 8-)
Pozdrawiam, Dorota
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bardzo podoba mi się połączenie tych dwóch kolorków surfini. Pozdrawiam serdecznie :wit
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć Ula!
Melduję się w nowym wątku i wracam podziwiać od początku ;:173
Pozdrowionka :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ulka śliczne doniczkowce,ja niestety tarasu nie mam ,a w domu na balkonie to najbezpieczniejsze są pelargonie-wszystko przetrwają :D
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Uleńko :wit
I znów mamy pięknie,oby tak dalej :tan
Miłego dzionka,pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ulu piękna kolorowa wiosna na Twoich rabatkach..... z radością oglądam hiacynty...... masz ich mnóstwo i takie piękne kolory..... uwielbiam te kwiaty i boleję nad tym, ze mam ich zbyt mało..... jesienią koniecznie muszę dosadzić więcej....
Kompozycje w donicach super..... u mnie niestety surfinie źle rosną, w sierpniu łapią jakieś grzybisko i robią się brzydkie..... brązowe badyle z bukietami kwiatów na końcach.... zrezygnowałam z sadzenia ich...... na szczęście odkryłam Million Bells..... te wspaniale sobie u mnie radzą, przepięknie kwitną, aż do mrozów :D U Ciebie widzę, ze też są obecna :D
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Witam was ;:3 i piątkowo - weekendowo ;:138
Przepraszam że wczoraj nie odpisałam na posty ale wróciłam z przychodni zdenerwowana niby nie ma rejonizacji każdy idzie do przychodni i do lekarza jakiego chce ale jeśli chcę zapisać do mojego lekarza który przyjmuje w mojej przychodni chłopca z innej gminy czyli sąsiedniej gminy oddalonej o 15 km nie mogę bo za takiego pacjenta nasz ukochany NFZ nie zwraca kosztów wizyty i gdzie ta etyka lekarska gdzie współczucie względem drugiego człowieka po prostu jej nie ma.

Beatko - bardzo mi miło że o mnie zawsze pamiętasz i zaglądasz ;:196
Dorotko - ja tez tarasu nie mam ;:185 u mnie stoją przy chodniku i wejściu do domu troszkę je ograniczyłam w poprzednich latach to dopiero miałam doniczkowych ale nie wyobrażam sobie że miałam bym z nich zrezygnować
Kasiu - miło mi że wśród tylu pięknych ogrodów odnalazłaś mój maleńki ;:167
Edytko - dziękuję ten kremik komponuję się wspaniale ze wszystkim wiec róż dodatkowo ożywił taka kompozycję
Cantati - Dorotko z każdym dniem mamy bardziej wiosennie również na dworze więc takie widoczki jeszcze troszkę i będą naszą codziennością

Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Agness - Witam cebulowe bardzo lubię i mimo innych chciejstw zawsze mam do nich pewien sentyment co roku sadze je namiętnie choć do tej pory sadziłam je tak jak to się mówi na ''żywioł'' ale od tego roku jeśli już mam sprecyzowany plan co do rabatki to staram się robić to pod kolor, surfinie u mnie w latach poprzednich łapały grzyba w ostatnim sezonie były zdrowe ale mi raczej wydaje sie że to za sprawa nawozu w ubiegłym roku podlewałam innym niż w latach ubiegłych, Million Bells wsadziłam tak dla sprawdzenia i przypadły mi do gustu na wiosnę będzie ich więcej maja delikatniutkie kwiatuszki jednym słowem maleńkie cudo ;:333

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Uleńko na temat służby zdrowia nie będę się wypowiadać. Właśnie dzisiaj dowiedziałam się od klientki chorującej na stwardnienie rozsiane ze leki i leczenie jej schorzenia jest finansowane przez NFZ przez pierwsze 5 lat a ja się później?
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Przepiękną wiosnę pokazujesz...już się nie mogę i ja doczekać..jak zacznie to wszytko wychodzić z ziemi:))
A na temat służby zdrowia to i ja nie będę się wypowiadać.pożal się Boże co oni z nami robią..kolejny numer statystyce..i kolejny pogrzeb na cmentarzu):
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Ula piękna wiosna u Ciebie - dziękuję , cudne wszystkie ;:333
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kompozycja petuniowa cudna, kolory ekstra, ta kremowa petunia tyle elegancji ma , zawsze pasuje i wszystko upiększa ;:215
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Witam z kieliszeczkiem mojego ulubionego likierku, od czasu do czasu zerkając na rozpoczęcie się Igrzysk Olimpijskich przeglądam wasze wątki ze wspomnieniami z ubiegłego sezonu ;:173

Iwonko - dziękuję ;:196 muszę podpatrzeć kompozycje doniczkowe u ciebie ty to masz tam istne szaleństwo ;:63 ;:63
Tereniu - bardzo dziękuje ;:196 na razie tylko na zdjęciach mamy wiosnę, u mnie teraz jest na plusie więc mamy odwilż na całego
Reniu - ja też bardzo na nią czekam ;:65 ;:65 zwłaszcza że jesienią posadziłam sporo cebulowych i zżera mnie ciekawość jakie będą
a na służbę zdrowia spuśćmy zasłonę milczenia bo dla nich pacjent jest zawsze na ostatnim miejscu .
Aga - trzy lata temu miałam brata chorego na raka i dobrze nasza siostra cioteczna pracuje na onkologii bo jak się dowiedziałam ile sie czeka na wizytę do lekarza czy na chemioterapię to u pacjentów których późno wykryto te schorzenia po prostu nie maja szans
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ula może i ja spróbuję w tym roku z Milion Bells? Podobno to bezproblemowe kwiatuszki i takie wdzięczne maleństwa:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”